INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  LIVERPOOL - ARSENAL, SÂMBĂTĂ, 19:30

Ce lovitură au pregătit francezii! Motivul incredibil pentru care Salah nu a mai ajuns la PSG: "Am avut niște îndoieli"

FOTO: Guliver/Getty Images
FOTO: Guliver/Getty Images

Articol de GSP - Publicat vineri, 28 decembrie 2018 22:18

Unai Emery, tehnicianul lui Arsenal, a făcut o dezvăluire neștiută la conferința de presă premergătoare duelului cu Liverpool, care se joacă sâmbătă, de la ora 19:30.

Antrenorul iberic de 47 de ani a recunoscut că PSG, fosta sa echipă, l-a dorit pe Salah atunci când evolua la AS Roma. 

"Am vorbit despre posibilitatea de a-l transfera pe Salah la PSG când era la Roma. Am avut niște îndoieli, dar apoi a semnat cu Liverpool și acele îndoieli au fost rispite de Salah.

Aceste îndoieli erau legate de ce prestații ar fi avut într-o echipă mare, cu vedete, așa cum e PSG. Dar astăzi vă pot spune un lucru: când vorbești despre cei mai buni cinci jucători din lume, unul dintre ei este Salah", a spus Emery la conferința de presă de vineri.

Până să ajungă la Liverpool, Salah a evoluat pentru AS Roma, acolo unde a jucat între 2016 și 2017. A mai jucat de-a lungul carierei la El Mokawloon, în Egipt, la FC Basel, Chelsea și Fiorentina.

Vezi și: Neymar nu mai rezistă la PSG! Spaniolii dezvăluie ce planuri ar avea: "Sună constant la club și vine în vizită"

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează