INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SPANIA

SPANIA Fostul președinte al federației spaniole de fotbal, sancționat de FIFA! Ce pedeapsă a primit Luis Rubiales pentru scandalul „Kissgate”

Articol de - Publicat luni, 30 octombrie 2023 14:34 / Actualizat luni, 30 octombrie 2023 18:34

Luis Rubiales (46 de ani) a fost suspendat de forul mondial pentru trei ani din toate activitățile fotbalistice, pentru încălcarea articolului 13 din Codul Disciplinar FIFA, decizia având atât efect național, cât și internațional!

Un sărut nepotrivit îl costă foarte scump pe președintele federației spaniole. Luis Rubiales a demisionat din funcție pe 11 septembrie și astăzi și-a pierdut și postul de vicepreședinte al UEFA și oficial al FIFA. Forul mondial a decis să îi interzică orice activitate națională și internațională până în 2026. 

„Acest caz se referă la evenimentele care au avut loc în timpul finalei Cupei Mondiale feminine FIFA 2023, pentru care domnul Rubiales a fost suspendat, provizoriu, pentru o perioadă de 90 de zile", a precizat FIFA, printr-un comunicat oficial.

La tribunal, fostul președinte al federației spaniole o acuză pe Jennifer Hermoso: „Ea mă apucă de unde poate, o apuc și eu pe ea”
SPANIA
La tribunal, fostul președinte al federației spaniole o acuză pe Jennifer Hermoso: „Ea mă apucă de unde poate, o apuc și eu pe ea”

Rubiales nu a vrut să-și ceră scuze!

Scandalul a fost declanșat de sărutul pe gură de care se face vinovat fostul șef al federației spaniole și pe care i l-a dat cu ocazia ceremoniei de acordare a medaliilor de aur pentru jucătoarele naționalei Spaniei, campioane mondiale după finala cu Anglia. Rubiales a fost acuzat de agresiune sexuală, din cauza sărutului forțat cu Jennifer Hermoso. 

Degeaba s-a apărat în fața judecătorului, spunând că „De ce ar trebui să-mi cer scuze pentru ceva de care amândoi am fost supemulțumiți? Jennifer minte când afirmă că am doi copii, pentru că sunt trei. Ea mă apucă de unde poate, o apuc și eu pe ea și nimic mai mult. Nu este ca și cum cineva al lua în birou pe altcineva și să-i dea, ascuns de priviri indiscrete, un sărut cu forța".

Luis Rubiales: „După sărut, Hermoso a murit de râs”

Unul dintre avocații lui Rubiales a completat apoi mărturia și a declarat că Luis Rubiales n-a agresat-o pe jucătoarea naționalei iberice: „Cum să n-o respecte pe Jenni? După sărut, Hermoso a murit de râs și i-a dat două palme peste obraji clientului meu”.

În declarația sa, publicată parțial de El Español, „Rubiales o acuză însă pe Jenni de minciună și insistă că sărutul, pe care el îl califică drept «anecdotă», a fost consimțit și că nu a făcut niciodată presiuni pentru a-l justifica în mod public”.

Sărutul cu Jennifer Hermoso a fost o dovadă de afecțiune, un fapt natural care s-a petrecut în fața a milioane de ochi din lume între două persoane care au conviețuit mult timp 

- Luis Rubiales, fost președinte al federației spaniole

Citește și alte știri din fotbalul internațional: 

Ajunsă pe ultimul loc în Eredivisie, Ajax și-a prezentat noul antrenor

Un club din Israel a reluat pregătirile, dar s-a speriat de rachetele Hamas și a suspendat antrenamentele pe termen nelimitat!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează