INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  RONALDINHO

Ce riscă Ronaldinho după ce a fost prins cu pașaport fals! Procurorul din Paraguay a făcut anunțul + când se dă verdictul

Articol de - Publicat vineri, 06 martie 2020 11:38

Ronaldinho s-a apărat, într-o mărturie ce a durat opt ore. A crezut că acele pașapoarte paraguayene contrafăcute erau un cadou pentru el și fratele său din partea organizatorilor celor două evenimente caritabile la care urmau să participe la Asunción.

Opt ore au stat Ronaldinho și fratele său, Roberto Assis, la procuratura din Asunción. În cele din urmă, autoritățile locale au ajuns la concluzia că fostul Balon de Aur (2005) este nevinovat. Și nu îl vor acuza. Nici pe el, nici pe Roberto.

Totuși, investigația nu s-a încheiat. Nu toți vor scăpa de justiția paraguayană. Businessman-ul care le-a oferit actele false a fost reținut. La fel, două femei implicate în acest caz. ESPN anunță că verdictul final va fi dat vineri de un judecător, iar Ronaldinho și fratele său vor scăpa cel mult cu o amendă.

Miercuri seară, cei doi brazilieni sosiseră în capitala Paraguayului pentru a participa la două evenimente caritabile. Dar au fost reținuți la hotel de polițiști, care i-au informat că au prezentat la aeroport acte paraguayene false. Pe care scria inclusiv că aceștia ar fi naturalizați.

Trei persoane arestate și acuzate în acest caz

Anchetatorii nu înțelegeau de ce Ronaldinho și Roberto Assis au făcut acest gest. Mai ales că acordul Mercosur le permite brazilienilor să intre în Paraguay fără pașapoarte, doar cu cartea de identitate.

Legendarul Dinho i-a explicat procurorului întreaga confuzie. În avion, înaintea debarcării, omul de afaceri Wilmondes Sousa Lira le-a dat acele documente. Și fostul fotbalist susține că a crezut că actele sunt un cadou din partea gazdelor. O recunoștință.

Citește și: 

ȘOC! Mandat de arestare pentru Ronaldinho în Paraguay! De ce este acuzat

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Duminică, 5 finale pentru salvare! Dinamo și FCU Craiova sunt la mila rezultatelor » Toate CALCULELE în dreptul fiecărei echipe

„Vă spun în premieră, la Dinamo a fost o tentativă de puci în vestiar!” » Omul care l-a adus pe Kopic a dat tot din casă


Comentarii (2)
ciuleavvictorms
ciuleavvictorms  •  06 Martie 2020, 23:04
Postat de florin_teodor pe 06 Martie 2020, 12:06

Nu am mai auzit pana acum de pasapoarte facute cadou. este o tampenie cat casa. in mod normal astia doi se fac vinovati de fals in acte si trebuesc bagati la puscarie.

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

florin_teodor
florin_teodor  •  06 Martie 2020, 12:06

Nu am mai auzit pana acum de pasapoarte facute cadou. este o tampenie cat casa. in mod normal astia doi se fac vinovati de fals in acte si trebuesc bagati la puscarie.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează