INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  EVENIMENT

ȘOC! Mandat de arestare pentru Ronaldinho în Paraguay! De ce este acuzat

foto: Marca +3   FOTO
foto: Marca

Articol de GSP - Publicat joi, 05 martie 2020 08:48

Ronaldinho (39 de ani), fostul mare jucător brazilian, are mari probleme cu legea. Procuratura din Paraguay a dispus un ordin de arestare pe numele acestuia, el fiind acuzat că a intrat în țară folosind un pașaport fals!

Ronaldinho se afla în Paraguay, alături de fratele său, unde cei doi ar fi trebuit să participe la un curs de educație sanitară pentru copii. Autoritățile de la Asunción au dispus un mandat de arestare pe numele acestora. 

Acum, Ronaldinho se află în custodia Poliției la hotelul unde e cazat, iar în scurt timp se va lua hotărârea dacă va fi sau nu arestat.

„Forțele noastre au descins la hotelul unde jucătorul și fratele acestuia se aflau cazați. Nimeni nu crezut că se va ajunge aici, dar domnul Ronaldinho avea un pașaport fals, ori acest lucru reprezintă un delict la noi în țară, așa că am dispus arestarea sa”, a declarat Euclides Acevedo, Ministrul de Interne din Paraguay, conform Marca.

Ronaldinho și fratele său afirmă că sunt nevinovați și că au fost înșelați de Wilmondes Sousa Lira, o a treia persoană care se afla alături de ei.

În 2019, autoritățile din Brazilia i-au confiscat pașaportul lui Ronaldinho din cauza unor amenzi neplătite.

CV Ronaldinho:

  • Brazilia, 39 de ani
  • Post: Mijlocaș
  • Perioadă: 1998-2015
  • Cluburi: Grêmio, PSG, Barcelona, Milan, Flamengo, Atlético Mineiro, Querétaro, Fluminense
  • Goluri în carieră: 313 (280 la club și 33 la națională)
  • Meciuri în carieră: 816 (19 la club și 97 la națională)
  • Trofee: 16 (13 la club și 3 la națională)
  • Balonul de Aur: 2005
  • Sursă foto: Marca, Reuters

Vezi și: 

Șoc în vestiarul Barcelonei: Leo Messi, discuție aprinsă cu antrenorul! Jucătorii sunt categorici: „Nu e potrivit să ne conducă”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează