INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  PSG

Ce se întâmplă cu Sergio Ramos la PSG? Mauricio Pochettino, primele detalii: „Integrarea nu e ușoară”

Sergio Ramos (35 de ani), unul dintre cele mai mari nume care au venit în vară la PSG, foto: Imago
Sergio Ramos (35 de ani), unul dintre cele mai mari nume care au venit în vară la PSG, foto: Imago

Articol de GSP - Publicat sambata, 02 octombrie 2021 18:03 / Actualizat sambata, 02 octombrie 2021 18:03

Mauricio Pochettino, antrenorul celor de la PSG, a abordat subiectele „fierbinți” ce privesc echipa sa, înainte de meciul de mâine cu Rennes, din campionatul Franței.

Întrebat de Sergio Ramos (35 de ani), unul dintre cele mai mari nume care au venit în vară la PSG, dar care nu a debutat încă în echipa pariziană, Pochettino a spus că „deocamdată, nu avem o dată clară când Ramos va putea să se antreneze cu echipa”. 

Mauricio Pochettino: „Sergio Ramos a fost căpitan la Real, nu cred că vor fi probleme să se integreze la PSG”

Fostul căpitan al lui Real Madrid este încă accidentat, dar Mauricio Pochettino spune că sunt mai multe lucruri de care trebuie să se țină cont. 

„Ca în cazul oricărui jucător accidentat o perioadă mai lungă de timp, programul lui Sergio Ramos nu coincide cu cel al echipei. Așa că nu îi e ușor să se integreze în grup. E clar că încă mai are nevoie de timp să se adapteze la grup, dar a fost căpitanul lui Real și nu cred că asta va fi o problemă”. 

Ce se întâmplă cu Sergio Ramos la PSG? Mauricio Pochettino, primele detalii: „Integrarea nu e ușoară”
Sergio Ramos s-a accidentat și nu a debutat, deocamdată, la PSG

Ce spune despre rivalitatea dintre Donnarumma și Navas 

„Indiferent ce aleg, e important că avem doi portari care pot fi oricând numărul 1. Nu sunt ierarhii, ambii sunt pregătiți să evolueze în funcție de adversar”, a explicat Pochettino. 

Gianluigi Donnarumma, portarul lui PSG, a avut o prestație foarte bună în primul său meci în Liga Campionilor, contra lui Manchester City, 2-0. Italianul de 22 de ani a apărut în cea mai importantă competiție din fotbalul mondial de club, după 290 de meciuri jucate în carieră.

„Cred că Donnarumma este cel mai bun portar din lume în acest moment și că evoluția sa va face să nu mai stea pe bancă la PSG. El poate aduce Liga Campionilor la Paris”, a explicat Roberto Mancini, selecționerul Italiei, citat de Gazzetta dello Sport.

Citește și:

Salariul COLOSAL cerut de Mino Raiola pentru ca Haaland să semneze cu PSG

Messi, primul colos care s-a întins în spatele zidului » Rio Ferdinand: „Nu mă puteam uita. E lipsă de respect, nu trebuia să se întâmple!”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează