INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SPANIA

Ce spune Ronald Koeman despre decizia de a nu-l titulariza pe Messi: „Am vorbit cu el înainte”

Articol de GSP - Publicat duminica, 08 noiembrie 2020 14:13 / Actualizat duminica, 08 noiembrie 2020 15:00

Ronald Koeman (57 de ani) a vorbit la finalul partidei câștigate cu Real Betis (5-2) despre decizia de a nu-l titulariza pe Lionel Messi (33 de ani) și s-a arătat mulțumit de jocul echipei sale.

Antrenorul catalanilor a susținut că Lionel Messi a acceptat voluntar postul de rezervă în meciul cu Real Betis, deoarece a simțit un mic disconfort după meciul UEFA Champions League, câștigat împotriva lui Dinamo Kiev (2-1): „Am vorbit cu el încă de vineri despre o anumită jenă pe care a resimţit-o după meci şi am decis că este mai bine să rămână pe banca de rezerve şi să intre în caz dacă avem nevoie de el. Nu am nicio îndoială în ce-l priveşte, îl văd muncind în fiecare zi. Nu a fost titular, dar a fost foarte important în repriza secundă”. 

Messi a intrat la pauza meciului, înlocuindu-l pe Ansu Fati, și a marcat două goluri pentru catalani. Ultima dată când nu a început un meci ca titular a fost în septembrie 2019, la o partidă cu Granada, din La Liga.

Koeman: „Trebuie să fim mai responsabili în apărare”

Koeman s-a arătat mulțumit de evoluția elevilor săi și de numărul de goluri marcate, chiar dacă Barcelona a primit gol fiind în superioritate numerică: „Am jucat bine, chiar dacă am primit gol având un om în plus. Trebuie să fim mai responsabili în apărare. Aveam nevoie de cele trei puncte, este o victorie foarte importantă. Mai presus de toate, sunt mulțumit de jocul ofensiv. Ne-am creat multe ocazii și scorul pauzei nu a fost cel corect. Din fericire, am marcat în a doua repriză”.

EXCLUSIV Giovanni Becali, dezvăluiri incredibile cu președintele Barcelonei: "Am venit de pe stradă, iar la Barcelona erau vrăjeli pe care eu le-aveam fumate"

Citește mai multe știri din fotbal:

Barcelona - Betis Sevilla 5-2. Doi doctori catalani analizează accidentarea gravă lui Ansu Fati. Ce trebuie făcut și cât stă!

Întrebări legate de prezența lui Ianis Hagi la naționala de tineret: „Vine ca să îi implice pe toți în joc sau să arate cât de bun e el?”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close