INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SPANIA

Ceartă Pique - Unai Emery! „Să fie corect și să nu mai păcălească oamenii”

Pique// Foto-IMAGO / Action Plus
Pique// Foto-IMAGO / Action Plus

Articol de - Publicat luni, 10 ianuarie 2022 13:45 / Actualizat luni, 10 ianuarie 2022 14:21

Unai Emery (50 de ani) i-a reproșat lui Gerard Pique (34 de ani) că lansează mesaje neadevărate pe Twitter. Fundașul Barcelonei i-a răspuns acid: „E o persoană care continuă să se plângă de arbitru la trei ani după un meci. Treci mai departe, Unai!”

În Spania, nu se mai ceartă antrenorii sau jucătorii cu arbitrii, după decizii controversate. E conflict între cluburi. Și Gerard Pique, unul dintre veteranii Barcelonei, e mereu în centrul discuțiilor.

Angel Correa, gol fabulos în Villarreal - Atletico Madrid » Televiziunea spaniolă a calculat distanța
La Liga
Angel Correa, gol fabulos în Villarreal - Atletico Madrid » Televiziunea spaniolă a calculat distanța

Unai Emery: „Pique să nu provoace confuzie!”

Unai Emery era enervat când a intrat în sală, la conferința de presă. Antrenorul lui Villarreal contestase anularea golului lui Parejo. El susținea că mijlocașul „submarinului” a împins mingea în plasă cu șoldul. Pentru „central”, o făcuse cu mâna.

Tehnicianul și-a amintit de hențul lui Pique în propriul careu, nesancționat, la Villarreal - Barcelona 1-3, în noiembrie, dar și de postarea fundașului catalan, după Real - Valencia 4-1. „Nu mai spuneți altceva! O să fiți sancționați”, a comentat el ironic, la mesajul valencian: „Jafurile din Madrid au devenit o obișnuință”.

„Ce s-a întâmplat recent cu Pique recent a fost henț, a fost penalty, a atins clar mingea cu mâna și noi am pierdut meciul. M-a dezamăgit că, ulterior, a spus că nu a fost nimic. L-am văzut zilele trecute lansând mesaje pe Twitter despre alte echipe. Trebuie să fie corect și să nu provoace confuzie. În loc să tacă, el spune ce spune și păcălește oamenii”, a afirmat Emery.

Gerard Pique: „Treci mai departe, Unai!”

Cum nu pierde niciodată ocazia să răspundă, Pique a reacționat la fel de malițios, tot pe Twitter: „E o persoană care continuă să se plângă de arbitru la trei ani după un meci. Treci mai departe, Unai!”. 

Un mesaj care avea alături o captură dintr-un interviu dat de Emery, în care zicea: „De la acel Barça - PSG 6-1, aș schimba doar arbitrul”. Pe 8 martie 2017, era antrenorul parizienilor la acel eșec istoric, în „optimile” Ligii.

Citește mai multe știri din fotbalul internațional:

Real Madrid, negocieri cu un jucător al lui AC Milan » Fotbalistul dorit de Ancelotti pe „Santiago Bernabeu”

Gerard Pique și-a publicat salariul pe Twitter! » Barcelona, comunicat dur: „Nepotrivit și neprofesionist”

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close