INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  LIGA NAȚIUNILOR

UPDATE // Cehia - Scoția se joacă! Anunțul de ultimă oră făcut de UEFA

Tomas Soucek și Patrik-Schick
foto: Guliver/Getty Images
Tomas Soucek și Patrik-Schick foto: Guliver/Getty Images

Articol de - Publicat sambata, 05 septembrie 2020 10:00 / Actualizat sambata, 05 septembrie 2020 15:16

Noul coronavirus perturbă și Liga Națiunilor. Federația din Praga a anunțat că meciul programat luni la Olomouc, Cehia - Scoția, din Liga B grupa a doua, va fi amânat. Ulterior, s-a luat decizia ca partida să se dispute luni, 7 septembrie.

UPDATE, ora 15:10

UEFA tocmai a anunțat că meciul se va disputa în condiții normale luni.

Știrea inițială:

Ar fi vorba, potrivit BBC, de Tomas Soucek, mijlocașul lui West Ham, și de Patrik Schick, atacantul lui RB Leipzig, care au intrat în contact cu un membru al staffului confirmat ca infectat. Cei doi au fost deja izolați și nu au participat aseară la prima partidă din Slovacia (3-1).

Deplasare pe șosea, în grupuri mici

Federația scoțiană nu a primit o notificare oficială din partea UEFA și a contactat forul de la Nyon pentru clarificări. Deplasarea cehilor la Bratislava a fost perturbată de apariția COVID-19 în lot și s-a decalat cu 24 de ore. S-a făcut o nouă testare (cu rezultate negative) a întregii echipe și s-a procedat la împărțirea lotului în mai multe grupuri, iar drumul către Slovacia s-a efectuat terestru, nu cu avionul, nefiind decât 328 km. Regulile decise de UEFA impun ca minimum 13 jucători să fie apți pentru a putea disputa partida, altfel există varianta mutării pe teren neutru, la o altă dată.

Citește și alte știri despre Liga Națiunilor:

ITALIA - BOSNIA 1-1. Gafa lui Roberto Mancini, motivul pentru care Chellini n-a jucat aseară: „Nu mi-am pus ochelarii, e vina mea!”

ROMÂNIA - IRLANDA DE NORD 1-1. Denis Alibec, scos din sărite de Ciprian Marica: „Să vină el să joace, toți își dau cu părerea!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close