INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA

Faiq Bolkiah, cel mai bogat fotbalist din lume, a rămas șomer după 11 ani la echipe de top din Premier League! Va moșteni o avere de 28 de miliarde de dolari

Faiq Bolkiah,
(foto: Instagram)
Faiq Bolkiah, (foto: Instagram)

Articol de GSP - Publicat sambata, 15 august 2020 18:49 / Actualizat sambata, 15 august 2020 19:40

Faiq Bolkiah, 22 de ani, cel mai bogat fotbalist din lume, și-a încheiat contractul cu Leicester, club la care se afla din 2016, dar care nu a vrut să-i mai mai prelungească înțelegerea care a expirat în iulie 2020.

Atacantul nu a ajuns să joace la echipa mare, neputând să-și îndeplinească visul de a debuta în Premier League, deși a petrecut 11 ani la 4 echipe de top: Southampton, Arsenal, Chelsea și Leicester.

Faiq Bolkiah, cel mai bogat fotbalist din lume a rămas șomer!

Faiq Bolkiah, cel mai bogat fotbalist din lume, a rămas șomer după 11 ani la echipe de top din Premier League! Va moșteni o avere de 28 de miliarde de dolari
foto: instagram

Faiq este cunoscut drept cel mai bogat fotbalist din lume. Este fiul prințului Bruneiului și nepotul lui Hassanal Bolkiah, Sultan al Bruneiului, care are o avere care ajunge la 28 de miliarde de dolari! 

Faiq joacă din pură pasiune, partea financiară nefiind niciodată o problemă pentru el. Nu îi va fi ușor să își găsească o nouă echipă, dar nu renunță. Nu are pretenții financiare mari, ținând cont de averea familiei, ci încearcă doar să-și urmeze în continuare visul de a fi fotbalist profesionist. 

Faiq a ajuns la juniorii lui Leicester în 2016, după o aventură la categoriile inferioare la A.F.C. Newbury, Southampton, Arsenal și Chelsea. Faiq Bolkiah are prezențe la naționalele U19, U21, U23 și în prima reprezentativă a Bruneiului.

Citește și alte știri din fotbalul internațional

BARCELONA - BAYERN MUNCHEN 2-8. Catalanii au fugit de fani! Ce s-a întâmplat la revenirea în Spania: „Afară, mercenarilor!”

Benfica începe revoluția: un nou antrenor și trei jucători importanți dintr-o lovitură! E gata să mai facă o achiziție tare

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (13)
amicu
amicu  •  16 August 2020, 21:56

asta poate sa cumpere toate cele 5 ligi dinRomania

adriann_
adriann_  •  16 August 2020, 09:29
Postat de Robin Green pe 16 August 2020, 07:42

Il vrei la steaua???...pardon fcsb, daca nu vrea bani il ia nea jiji sa faca echipa cu mache si mimi stoica.

Poate ca sa-l imprumute pe cioban cu niste bani :)))

remarque
remarque  •  16 August 2020, 09:04

o simpla observatie. Nu e singurul fiu si nu e singurul nepot, deci nu este singurul mostenitor. 28 de miliarde se impart. In fine, oricum probabil e cel mai potential bogat fotbalist, daca va trai sa mosteneasca si daca va mosteni. Sunt multi de daca

Vezi toate comentariile (13)
Comentează