INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  BARCELONA - BAYERN MUNCHEN 2-8

BARCELONA - BAYERN MUNCHEN 2-8. Catalanii au fugit de fani! Ce s-a întâmplat la revenirea în Spania: „Afară, mercenarilor!”

Fanii Barcelonei au protestat după eliminarea din Liga Campionilor +28   FOTO
Fanii Barcelonei au protestat după eliminarea din Liga Campionilor

Articol de GSP - Publicat sambata, 15 august 2020 17:12 / Actualizat sambata, 15 august 2020 17:42

Jucătorii și staff-ul Barcelonei au revenit azi în Spania, după umilința cu Bayern Munchen, 2-8 în sferturile UEFA Champions League. Deși erau așteptați de câțiva fani la baza sportivă, catalanii au evitat întâlnirea.

Presa din Spania scrie că jucătorii au încercat să facă tot posibilul pentru a evita contactul cu fanii și cu camerele de filmat. După ce au aterizat, au plecat cu trei autocare, care nu erau vopsite în culorile clubului, și s-au dus la centrul de pregătire, acolo unde îi aștepta un grup redus de fani, nemulțumiți de prestația din meciul cu Bayern.

La plecarea de la Ciudad Deportiva de Sant Joan Despí, jucătorii și staff-ul au ieșit pe poarta din spate pentru a evita contactul cu fanii și reporterii. Doar Eder Sarabia, secundul lui Quique Setien, și Guillermo Amor, unul dintre directorii din club, au ieșit pe poarta principală.

Fanii, mesaje dure

Suporterii catalani care i-au așteptat pe jucători au avut mai multe mesaje dure la adresa acestora și a conducerii: „Afară, mercenarilor”, „Mai puțin lux, mai mult orgoliu” și „Conducerea și jucătorii, rușinea celor 121 de ani de istorie”.

FOTO. Imagini tari de la Barcelona – Bayern 2-8

+24 FOTO

VIDEO. Giovanni Becali a fost arestat la Bogota: "M-am bătut în aeroport cu poliția!

 Citește mai multe știri despre Barcelona – Bayern

Concluzii drastice după Barcelona-Bayern: tragem cortina peste epoca Messi și Cristiano Ronaldo + falimentul La Liga și salvarea Germaniei

Culmea! Scenariu horror pentru Barcelona: catalanii vor fi puși serios la cheltuială, dacă Bayern ia Champions League

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (4)
steaua.libera
steaua.libera  •  16 August 2020, 08:10

In poze se vad absolut toti suporterii Barcelonei. Bine, nu astia din Romania, majoritatea lor nu stiu unde e Barcelona pe harta.

10arecare
10arecare  •  16 August 2020, 01:30

Cand vad ca se dramatizează atât pe acest rezultat ma bufnește râsul,nu că m-aș pricepe eu,dar imi dau seama câtă lume se pricepe la fotbal si câți uită ce a făcut Barcelona in ultimii 20 de ani. Că faci o caterincă pe seama rezultatului înțeleg,dar sa dramatizezi ,nu mai e nimic de spus. Se spunea de Steaua FCSB ca le fură in Champions League ... Pai cine radea de Steaua? Aia care nu miros Champions League de la înființare...

mandpv964
mandpv964  •  15 August 2020, 20:38
Postat de Daniel Irimescu pe 15 August 2020, 18:44

O asemenea umilinta ii va urarmarii 3 generatii de acum incolo ! Pentru un club putred de bogat e prea mult !

Un club de ***, salvat de Franco de la faliment... De cand au amestecat fotbalul cu política separatista se cred buricul pamantului... Mes que un club!!! Sufera si ei de un soi de arienism....

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează