INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  TRANSFERURI

Cele mai dorite vîrfuri de pe piaţa transferurilor: Manchester United - PSG, schimb Rooney - Cavani, Jovetici la Inter, Juve interesată de Lukaku

Wayne Rooney, foto: Reuters
Wayne Rooney, foto: Reuters

Articol de - Publicat duminica, 20 iulie 2014 00:00 / Actualizat duminica, 20 iulie 2014 16:55

Vară fierbinte în mercato-ul internaţional. În zilele ce urmează se anunţă continuarea transferurilor care fac deliciul fiecărei perioade intercompetiţionale. Printre mutările pregătite în culise, iau ochii cele din zona ofensivă.

Astfel, uruguayanul Edinson Cavani este dorit la Manchester United în cazul în care Wayne Rooney va ajunge la Paris St. Germain. Se discută de un superschimb între cele două grupări, mai ales că Van Gaal ar agrea să lucreze cu vîrful lui PSG.

Robinho merge după Kaka
Presa internaţională speculează şi o revenire a lui Stevan Jovetici în Serie A. Dar nu la Florenţa. Atacantul lui City este în vizorul lui Inter Milano, iar Walter Mazzarri face presiuni pentru a-l avea la dispoziţie, probabil, sub formă de împrumut, pe fotbalistul de 24 de ani.
Tot un posibil transfer în Il Calcio: Juventus este interesată de belgianul Romelu Lukaku, 21 de ani, acum la Chelsea. Din Italia mai vine o altă veste, prin intermediul media: brazilianul Robinho este în discuţii să-l urmeze pe Kaka la Orlando City, în MLS.

Liverpool şi-a mai luat un vîrf: pe Loic Remy
O afacere stă să fie oficializată săptămîna viitoare: trecerea lui Loic Remy, 27 de ani, de la QPR la Liverpool pentru suma de 8 milioane de lire sterline. "Cormoranii" n-au mai aşteptat să negocieze prea mult şi au decis să plătească imediat clauza de reziliere spre a-şi asigura serviciile francezului.

decedat

din viaţă

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (4)
the_gunner
the_gunner  •  21 Iulie 2014, 02:05

@ solomon_i , ei ,uite ca se poate ! Azi nu mai conteaza termene de genul -simbol,etalon,purtator de stindard etc.Vrei exemple ? Beckham ,CR7 - MU,Fabregas-Arsenal,Bale-Spurs . Azi totul se reduce la bani ! Ah , mai exista si exceptia ce intareste regula, Gerrard -LFC . @ vladimir 1312 , daca n-ai stiut , pasta de dinti McClean este ideala impotriva gurii mirositoare ! Ai nevoie de ea ,omule . Si in scris iti pute gura !

vladimir1312
vladimir1312  •  20 Iulie 2014, 21:45
Postat de solomon_i pe 20 Iulie 2014, 19:37

Rooney este simbolul Manchester Unitedului...nu se poate !

ma c4c pe tine pe mucu united si pe stoia ta :)))) + jegul de roney

solomon_i
solomon_i  •  20 Iulie 2014, 19:37

Rooney este simbolul Manchester Unitedului...nu se poate !

Vezi toate comentariile (4)
Comentează