INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BUNDESLIGA

CEO-ul Borussiei Dortmund, mesaj tranșant despre transferul lui Erling Haaland: „Nu va pleca în ianuarie”

Erling Haaland-Foto: IMAGO / Nordphoto
Erling Haaland-Foto: IMAGO / Nordphoto

Articol de GSP - Publicat sambata, 08 ianuarie 2022 00:03 / Actualizat sambata, 08 ianuarie 2022 00:07

Hans-Joachim Watzke (62 de ani), CEO-ul celor de la Borussia Dortmund, a vorbit despre situația golgeterului Erling Haaland (21), fotbalist dorit insist în La Liga, atât de Barcelona, cât și de Real Madrid.

Oficialul nemților a declarat că jucătorul nu va pleca în fereastra curentă din ianuarie, deși va fi greu să-l mai țină din vară.

Hans-Joachim Watzke: „Haaland nu va pleca în ianuarie de la Dortmund!”

„Cine l-ar da pe unul dintre cei mai buni atacanți din Europa în perioada de transferuri din iarnă, dacă nu ar fi nevoie? Cu siguranță, Haaland nu va pleca în ianuarie de la Borussia Dortmund! 

Suntem angrenați, încă, în trei competiții și ne dorim să concuram cu cea mai bună echipă posibilă. Desigur, va fi greu să-l păstrăm, dar ne dorim și vom încerca să-l ținem până la vară”, a spus Watzke, potrivit Der Spiegel.

Dacă pleacă Haaland, ar putea fi înlocuit de ivorianul Sébastien Haller (Ajax, 20 de goluri în 23 de meciuri, golgeterul Champions League chiar la sezonul de debut în CL) sau de cehul Patrik Schick (Leverkusen, 16 reușite în 18 partide). Pentru a-l cumpăra pe unul dintre ei, Borussia ar trebui să achite în jur de 50 de milioane.

Manchester City a pus ochii pe unul dintre puștii-minune ai Barcelonei
ANGLIA
Manchester City a pus ochii pe unul dintre puștii-minune ai Barcelonei

Haaland, aproape de un transfer la Barcelona

Haaland ar putea ajunge la Barcelona în vară. Catalanii ar trebui să plătească 75 de milioane de euro celor de la Dortmund, plus un comision consistent agentului Mino Raiola și un salariu astronomic pentru jucător. 

78 de goluriîn 77 de meciuri a marcat norvegianul pentru Dortmund

Potrivit presei din Spania, Joan Laporta, președintele Barcelonei, ar fi încheiat un acord cu Mino Raiola pentru transferul superstarului de la Borussia Dortmund.

Real, cursă cu Barcelona pentru Haaland

Potrivit „El Chiringuito”, Real Madrid e încrezătoare că va reuși să-l convingă pe Erling Haaland să semneze cu los blancos. Acesta ar trebui să ajungă pe „Bernabeu” în vară, însă și-ar da acordul mult mai devreme. 

Real Madrid speră să-i obțină acordul până pe 31 ianuarie și să-l cumpere la finele sezonului, înțelegându-se la bani cu clubul din Bundesliga. În 16 meciuri la BVB în toate competițiile sezonului, uriașul scandinav a marcat 19 goluri și a oferit patru pase decisive.

Citește mai multe știri din fotbalul internațional:

Manchester City a pus ochii pe unul dintre puștii-minune ai Barcelonei

Bayern, învinsă iar de coșmarul din Bundesliga! Cum arată clasamentul

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează