INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BARCELONA

Haaland, tot mai aproape de Barcelona! Pas important în lupta cu Real Madrid pentru starul lui Dortmund

Erling Haaland// Foto: IMAGO / Revierfoto
Erling Haaland// Foto: IMAGO / Revierfoto

Articol de GSP - Publicat marti, 04 ianuarie 2022 20:01 / Actualizat marti, 04 ianuarie 2022 20:29

Barcelona face totul posibil pentru a-l aduce pe Camp Nou pe Erling Haaland (21 de ani). Joan Laporta, președintele Barcelonei, ar fi încheiat un acord cu Mino Raiola pentru transferul superstarului de la Borussia Dortmund.

Haaland ar putea ajunge la Barcelona în vară. Deportes Cuatro anunță că norvegianul e marea lovitură pregătită de Laporta. Catalanii ar trebui să plătească 75 de milioane de euro celor de la Dortmund, plus un comision consistent agentului Mino Raiola și un salariu astronomic pentru jucător. 

78 de goluriîn 77 de meciuri a marcat norvegianul pentru Dortmund

Antrenorul Valenciei atacă Barcelona: „Au datorii de 300 de milioane de euro, dar președintele lor anunță transferuri! Cum este posibil?”
SPANIA
Antrenorul Valenciei atacă Barcelona: „Au datorii de 300 de milioane de euro, dar președintele lor anunță transferuri! Cum este posibil?”

Haaland, aproape de un transfer la Barcelona

Conform sursei citate, președintele catalanilor s-a întâlnit deja cu Mino Raiola și ar fi ajuns la un acord de principiu pentru transfer. Momentan, banii reprezintă o problemă pentru Barcelona, însă Laporta e convins că va reuși să obțină până în vară fondurile necesare. 

„Vara viitoare o să-l semnez pe Haaland”, ar fi transmis Laporta colegilor săi din conducerea Barcelonei, potrivit Marca.

Uriașul scandinav ar urma să semneze un contract pe 3 sezoane, cu opțiune de prelungire pe încă 2. Salariul de bază al acestuia ar fi de 30 de milioane de euro pe sezon. Pentru transferul lui Haaland, catalanii ar fi dispuși să renunțe la unul din jucătorii de mare perspectivă, cum ar fi Pedri (19 ani), Gavi (17 ani) sau Nico (19 ani).

150 de milioane de euroeste cota lui Haaland, conform transfermarkt.com

Real, cursă cu Barcelona pentru Haaland și Mbappe

Potrivit „El Chiringuito”, Real Madrid e încrezătoare că va reuși să-i convingă pe Erling Haaland și pe Kylian Mbappé să semneze cu los blancos. Aceștia ar trebui să ajungă pe „Bernabeu” în vară, însă și-ar da acordul mult mai devreme.

Real Madrid speră să-i obțină acordul până pe 31 ianuarie și să-l cumpere la finele sezonului, înțelegându-se la bani cu clubul din Bundesliga. În 16 meciuri la BvB în toate competițiile sezonului, uriașul scandinav a marcat 19 goluri și a oferit patru pase decisive.

Citește mai multe știri din fotbalul internațional:

Antrenorul Valenciei atacă Barcelona: „Au datorii de 300 de milioane de euro, dar președintele lor anunță transferuri! Cum este posibil?”

Transfer surpriză la Real Madrid » Ancelotti vrea un jucător din naționala Turciei

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
hmmmm
hmmmm  •  05 Ianuarie 2022, 10:23

Cred că o să-i pară rău, dar și celor de la Barcelona. Nu se potrivește stilul, el are nevoie de spațiu, nu e genul de jucător care să joace înghesuit, pe cm pătrat. Și să renunțe la unul din cei 3, e stupid! Mai repede se potrivește la Real.

leu.mr
leu.mr  •  04 Ianuarie 2022, 20:50

Povesti nemuritoare!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează