INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SPANIA

Antrenorul Valenciei atacă Barcelona: „Au datorii de 300 de milioane de euro, dar președintele lor anunță transferuri! Cum este posibil?”

Jose „Pepe” Bordalas, antrenor Valencia // foto: Guliver/gettyimages
Jose „Pepe” Bordalas, antrenor Valencia // foto: Guliver/gettyimages

Articol de GSP - Publicat marti, 04 ianuarie 2022 16:23 / Actualizat marti, 04 ianuarie 2022 16:38

Jose „Pepe” Bordalas (57 de ani), antrenorul de la Valencia, s-a întrebat cum este posibil ca FC Barcelona, club cu datorii uriașe, să fie atât de activ pe piața transferurilor.

Barcelona l-a transferat de curând pe Ferran Torres (21 de ani) de la Manchester City, în schimbul a 55 de milioane de euro. Clubul blaugrana negociază și pentru aducerea atacantului Alvaro Morata, care ar reprezenta o altă afacere costisitoare.

Barcelona și Manchester United pregătesc un schimb surprinzător de jucători
ANGLIA
Barcelona și Manchester United pregătesc un schimb surprinzător de jucători

Pe deasupra, președintele Barcelonei, Joan Laporta, a lăsat să se înțeleagă că echipa din Catalonia va redeveni o forță în mercato. El a declarat luni că „toți marii jucători contemplă posibilitatea de a veni la Barca. Toată lumea ar trebui să se pregătească, pentru că suntem din nou jucători importanți pe piața transferurilor”.

Toate acestea în condițiile în care situația financiară a clubului nu este una roz. Barcelona s-a văzut nevoită să renunțe la Lionel Messi și la Antoine Griezmann tocmai din cauza dificultăților financiare!

Pepe Bordalas e nedumerit de transferurile de la Barcelona: „Unde e Fair Play-ul financiar?” 

În acest context, Pepe Bordalas, antrenorul Valenciei, s-a întrebat ce se întâmplă cu Fair Play-ul financiar în cazul Barcelonei.

„FC Barcelona are datorii de 300 de milioane de euro și l-a transferat pe Ferran Torres. Am citit că pentru 55 de milioane. Acum urmează să-l semneze pe Morata, iar președintele anunță mai multe transferuri, inclusiv Haaland. 

Cum este posibil? Unde este Fair Play-ul financiar? Dacă vrem să fim un club mare, trebuie să transferăm și noi, evident”, a spus Bordalas, citat de Mundo Deportivo.

„Asta este realitatea. Barcelona l-a adus pe Xavi, iar el a văzut că nu se poate lupta pentru Champions League și să fie printre cei mai buni. În fotbal se întâmplă foarte puține miracole”, a adăugat antrenorul „liliecilor”.

Rezumatul VIDEO al meciului Mallorca 0-1 Barcelona

Citește mai multe știri din La Liga:

Planul lui Real Madrid pentru perioada de mercato » Întâi Haaland, apoi Mbappé!

Real Madrid nu mai are răbdare până la vară! Perez, ofertă pentru a-l aduce acum pe Mbappe

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (5)
jabs
jabs  •  05 Ianuarie 2022, 07:35
Postat de m4blue88 pe 04 Ianuarie 2022, 19:00

Haaland nici nu vrea la Barca :))) Ce sa faca la aia, dupa 1 an or sa tipe ca are salariul prea mare si vor sa scape de el...sa fim seriosi!

Lasa ca nici la Inter nu e roz viata .....de aia a plecat LUKAKU

maistorkokir
maistorkokir  •  04 Ianuarie 2022, 19:22

300 milioane euro datorii? de unde a scos-o? eu stiam de 1.5miliarde de euro ...

m4blue88
m4blue88  •  04 Ianuarie 2022, 19:00

Haaland nici nu vrea la Barca :))) Ce sa faca la aia, dupa 1 an or sa tipe ca are salariul prea mare si vor sa scape de el...sa fim seriosi!

Vezi toate comentariile (5)
Comentează
Close