INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  REAL MADRID

Real Madrid nu mai are răbdare până la vară! Perez, ofertă pentru a-l aduce acum pe Mbappe

Real Madrid îl vrea acum pe Kylian Mbappe // FOTO: Imago
Real Madrid îl vrea acum pe Kylian Mbappe // FOTO: Imago

Articol de GSP - Publicat marti, 04 ianuarie 2022 13:53 / Actualizat marti, 04 ianuarie 2022 13:55

Atacantul francez Kylian Mbappe (23 de ani) devine liber de contract în vară, dar Real Madrid vrea să-l transfere încă din această iarnă.

Florentino Perez, președintele madrilenilor, îl vrea cu insistență pe starul lui PSG și nu mai pare dispus să aștepte perioada de transferuri din iarnă.

Vinicius Jr. a devenit cel mai valoros fotbalist din La Liga și al treilea din lume » La ce cotă de piață a ajuns superstarul madrilen
REAL MADRID
Vinicius Jr. a devenit cel mai valoros fotbalist din La Liga și al treilea din lume » La ce cotă de piață a ajuns superstarul madrilen

Real Madrid îl vrea acum pe Kylian Mbappe! Ofertă de 50 de milioane de euro

Impresarul Giovanni Branchini a acordat un interviu pentru Gazetta dello Sport și dezvăluie că, din informațiile sale, Real Madrid a trimis o ofertă de 50 de milioane de euro pentru Kylian Mbappe.

„În acest zile, Real Madrid a revenit și îl vrea imediat pe Mbappe. A trimis către PSG o ofertă de 50 de milioane de euro. Nu știu ce se va întâmpla, dar gestul lui Perez merită atenție”, a spus Branchini pentru italieni.

Madrielnii au trimis oferte către PSG și în vară, dar francezii au refuzat atunci 170 de milioane de euro, plus bonusuri în valoare de 10 milioane.

145.000.000 de euroa plătit PSG pentru Mbappe, în vara lui 2018. Jucătorul fusese adus cu un an înainte, de la Monaco, sub formă de împrumut

Kylian Mbappe, cel mai bun jucător al anului 2021 la Globe Soccer Awards

Kylian Mbappe, atacantul lui PSG, a fost numit „cel mai bun jucător al anului 2021” la Gala Globe Soccer.

„E o mare plăcere să fiu aici, în Dubai. În primul rând, vreau să vă urez tuturor «la mulți ani». E o realizare mare pentru mine. Vreau să mulțumesc clubului meu, PSG, care a crezut în mine, colegilor, antrenorilor și tuturor oamenilor care lucrează alături de mine și mă ajută să progresez. Acest premiu reprezintă o motivație mare să continui să muncesc pentru a obține noi trofee”, a reacționat francezul.

În 2021, Mbappe a câștigat Cupa și Supercupa Franței, dar și Liga Națiunilor alături de Franța.

160.000.000 de euroe cota lui Mbappe, potrivit transfermakrt

VIDEO Mbappe, erou pentru PSG în Cupa Franței

Citește și:

Kylian Mbappe, irezistibil în Cupa Franței! Borna excepțională atinsă la PSG

FIFA vrea să transforme fotbalul definitiv » Ce schimbări anunţă Infantino

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează