INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SPANIA

Planul lui Real Madrid pentru perioada de mercato » Întâi Haaland, apoi Mbappé!

Haaland și Mbappe ar putea fi coechipieri curând // Foto: Getty Images
Haaland și Mbappe ar putea fi coechipieri curând // Foto: Getty Images

Articol de - Publicat marti, 04 ianuarie 2022 13:38 / Actualizat marti, 04 ianuarie 2022 14:14

Real Madrid plănuiește două lovituri ofensive în 2022. Norvegianul lui Dortmund, Erling Haaland (21 de ani), de convins până pe 31 ianuarie, și francezul Mbappe (23 de ani), atacantul lui PSG, după dubla manșă a „optimilor” Ligii.

Liderul din LaLiga joacă tare pe piața transferurilor în 2022. Vrea să-i aducă lui Carlo Ancelotti nu unul, ci doi supertacanți. 

Potrivit „El Chiringuito”, Real Madrid e încrezătoare că va reuși să-i convingă pe Erling Haaland și pe Kylian Mbappé să semneze cu los blancos. Aceștia ar trebui să ajungă pe „Bernabeu” în vară, însă și-ar da acordul mult mai devreme.

Real, cursă cu Barcelona pentru Haaland și Mbappe

Primul ar trebui să bată palma cu președintele Florentino Perez starul Borussiei Dorrmund. Norvegianul a dezvăluit recent, în vacanța petrecută la Marbella, că ar vrea să joace în Spania și doar Barcelona mai poate pretinde să rivalizeze cu „galacticii.” 

Laporta negociază și el eventuala mutare, numai că problemele financiare ale catalanilor reprezintă un obstacol serios și un dezavantaj în fața rivalei din Capitală. 

Real Madrid speră să-i obțină acordul până pe 31 ianuarie și să-l cumpere la finele sezonului, înțelegându-se la bani cu clubul din Bundesliga. În 16 meciuri la BvB în toate competițiile sezonului, uriașul scandinav a marcat 19 goluri și a oferit patru pase decisive.

Kylian Mbappe pare decis

Mai sigur pare Madridul de înregimentarea lui Mbappé, care a intrat deja în ultimele șase luni ale înțelegerii cu PSG și e liber să semneze cu oricine. Anunțul ar urma să fie făcut după dubla manță din „optimile” Ligii, în care francezul e chioar adversarul trupei lui Ancelotti, susține sursa citată. 

Toate detaliile tranzacției ar fi fost puse la punct, mai rămân de parafat actele. Mbappé, hat-trick cu Vannes (4-0) în Cupa Franței, a ajuns la un total de 150 de reușite în tricoul lui PSG, în doar 196 de meciuri! Pe deasupra, el are și 76 de assisturi.

Citește și alte știri din fotbalul internațional:

VIDEO Kylian Mbappe, irezistibil în Cupa Franței! Borna excepțională atinsă la PSG

FIFA vrea să transforme fotbalul definitiv » Ce schimbări anunţă Infantino

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
michael
michael  •  04 Ianuarie 2022, 15:51

Da, întâi Haaland, apoi ”Mappe”, iar în final, niciunul!!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează