INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  CERCLE - ANTWERP 1-2

Cercle Bruges - Antwerp 1-2 // Invincibilul Ladislau Boloni » Nu a mai pierdut de 78 de zile în Belgia

Articol de - Publicat duminica, 19 ianuarie 2020 18:54

Cercle - Antwerp 1-2 // Ladislau Boloni (66 de ani), antrenorul lui Antwerp, nu a mai pierdut de 78 de zile în Belgia: 6 victorii și 3 egaluri în Jupiler League.

Astăzi, la reluarea campionatului după pauza de iarnă, meciul de la Bruges începuse cum nu se poate mai rău pentru Boloni și Antwerp: gol primit și eliminare în 7 minute.

Ladislau Boloni, serie impresionantă cu Antwerp

La doar 20 de secunde de la start, Cercle a primit un penalty, transformat de Hoggas în minutul 2. Condusă, Antwerp a rămas și în inferioritate, Hoedt fiind eliminat după un fault în poziție de ultim apărător.

Cu Loți foarte activ pe margine, ca de obicei, roș-albii s-au trezit din lovituri. Chiar și în 10, au întors scorul: Refaelov (13) și De Sart (55).  

Golaveraj 15-6 în ultimele 9 etape

2-1, încă un succes. Boloni este invincibil în Jupiler League de 78 de zile. De atunci, a strâns 21 de puncte: 6 victorii și 3 egaluri (golaveraj 15-6 în această perioadă). Echipa lui nu a mai pierdut în campionat de la 1-3 cu Mouscron. Din 2 noiembrie.

3este locul ocupat de Bölöni și Antwerp în Belgia, cu 42 de puncte, 11 în plus față de prima echipă care nu prinde play-off-ul

vezi și:

AC MILAN // Zlatan Ibrahimovic bate record după record de la revenirea în Serie A

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
394966434424757
Mihai Dinu  •  19 Ianuarie 2020, 20:44

Se vede d-le Stoichita ce antrenori -ca de fapt si R. Lucescu - avem? La nationala Romaniei, repet nationala Romaniei, un astfel de antrenor nu unul pe interese de grupuri! Ai pastrat locul gol la nationala U 21, cateva luni, pentru ca d-l Radoi sa termine o etapa din scoala de antrenori. Turneu final cu U21 ( reusit) punandu-l dupa cateva luni la nationala Romaniei. La U21 l-ati pus pe A. Mutu tot un "invatasel"in antrenorat dar numai sa-l lase tot pe Radoi antrenor la J.O. din Japonia!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează