INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  CFR CLUJ - SEVILLA

CFR Cluj speră! Sevilla, umilință maximă în Cupa Spaniei » Lopetegui avertizează însă: „Acum, atacăm Europa League cu visul de a juca finala”

Articol de - Publicat vineri, 31 ianuarie 2020 09:06

Mirandas, echipa din liga a 2-a din Spania, a eliminat-o pe Sevilla - formația pe care CFR Cluj o va întâlni în „16”-imile Europa League - în optimile Cupei Spaniei, după ce a învins-o cu scorul de 3-1.

  • CFR Cluj și Sevilla se vor duela în 16-imile Europa League, pe 20 și 27 februarie 

Echipa andaluză a fost eliminată din Copa del Rey de Mirandes, locul 10 în liga secundă. Și putea fi condusă cu 0-4, dacă portarul Vaclik nu ar fi apărat un penalty în repriza a doua

Sevilla, eliminată de Mirandas din Cupa Spaniei

Dan Petrescu poate spera chiar și cu Sevilla, locul 3 în LaLiga. Nu e imbatabilă, are și ea fisuri. Dovadă această eliminare stupefiantă din „optimile" Copei del Rey. Pe un stadion micuț, de 5.000 de locuri, dintr-o localitate cu numai 35.000 de locuitori, Miranda de Ebro.

A făcut trei schimbări la pauză: „Antrenorul e unicul vinovat"

Într-un meci în care Julen Lopetegui a schimbat 5 jucători față de formula folosită la 2-0 cu Granada, în ultima etapă de campionat, echipa andaluză a fost umilită în deplasare de Mirandes (poziția a 10-a în divizia secundă). 1-3, după 0-3. Și putea fi 0-4, dacă portarul Vaclik nu ar fi apărat un penalty în repriza a doua.

Disperat, Lopetegui a făcut trei înlocuiri la pauză. Fără a reuși să mai influențeze partida. „Când un antrenor e obligat la un gest atât de drastic în vestiar, după 45 de minute, cel care a greșit e chiar el", a recunoscut tehnicianul roș-albilor. „E o mare decepție. Le-am cerut scuze fanilor, pentru că nu am fost la înălțime".

„Când abandonăm lupta, putem pierde în fața oricui"

Nolito a spus mai mult. „Ne-am bătut joc de prima repriză. Dacă iei piciorul de pe accelerație, orice adversar te poate bate, indiferent din ce divizie vine", a avertizat atacantul. „În ziua când abandonăm lupta, putem pierde în fața oricui".

Cuvinte care aprind speranțele clujenilor. Dar Lopetegui dezvăluie care este acum principalul obiectiv al Sevillei: „Începând de astăzi, vom continua în cele două competiții care ne-au mai rămas. Și atacăm Europa League cu visul de a juca finala". 

Match Preview CFR Cluj - FCSB

vezi și:

OFICIAL Ionuț Radu a fost prezentat la Parma! Ce număr va purta + mesajul portarului

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează