INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  PARMA

OFICIAL Ionuț Radu a fost prezentat la Parma! Ce număr va purta + mesajul portarului

Articol de GSP - Publicat joi, 30 ianuarie 2020 21:01

Ionuț Radu (22 de ani) a fost prezentat azi de Parma, noua sa formație.

După accidentarea portarului Luigi Sepe, Parma avea nevoie urgentă de un portar și a decis să-l împrumute pe Ionuț Radu, care a ajuns rezervă la Genoa. Radu va fi la Parma până pe 30 iunie 2020 și va purta numărul 92.

Radu a fost om de bază la Genoa în prima parte a sezonului, bifând 17 meciuri în Serie A. După venirea lui Perin, de la Juventus, românul a avut patru meciuri la rând în care a fost rezervă în Serie A. Parma, echipă antrenată de Roberto D'Aversa, este pe locul 7 în Serie A, cu 31 de puncte în 21 de meciuri. 

Ionuț Radu: „Acest capitol incitant a ajuns la final”

Ionuț Radu a postat un mesaj pe Instagram în care a vorbit despre experiența la Genoa și le-a mulțumit celor din staff și fanilor.

„Acum mă gândesc la toate prin care am trecut, la bucuriile și emoțiile de pe teren și din afara lui, la grupul fantastic cu care am împărțit vestiarul și la fanii pe care i-am avut în ultimul an și jumătate și care au crezut mereu și noi și în visul nostru.

Le mulțumesc tuturor celor din staff-ul lui Genoa pentru că mi-au dat șansa să joc într-un mediu unic și că mi-au permis să mă dezvolt profesional și uman. Acest capitol emoționant a ajuns la final și e timpul să plec într-o nouă aventură. Vă mulțumesc”, a scris Radu.

Vezi și:

VIDEO Ianis, luat la ochi! Detaliul observat de un fan la sosirea românului în Scoția: „Să-i spună cineva să renunțe la asta!”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
394966434424757
Mihai Dinu  •  30 Ianuarie 2020, 22:27

Foarte frumos, de bun simt, emotionant (cum ai si spus) asta imi dezvaluie ce caracter frumos si puternic -asa au marii portari - ai. Iti doresc multa sanatate si bafta la noua echipa si abia astept sa te vad in poarta nationalei Romaniei, succes!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează