STRANIERI  ·  RANGERS

IANIS HAGI LA RANGERS // VIDEO Ianis, luat la ochi! Detaliul observat de un fan la sosirea românului în Scoția: „Să-i spună cineva să renunțe la asta!”

Joi, 30 Ianuarie, 20:34

Mijlocașul Ianis Hagi (21 de ani) va fi împrumutat de Genk la Rangers, echipa antrenată de Steven Gerrard.

Ianis a ajuns la ora 18:30, ora României, în Scoția, la Edinburgh, urmând să fie dus cu mașina la Glasgow și să facă vizita medicală. Imediat după ce a aterizat în capitala Scoției, Ianis a fost luat în vizor de fani. 

Pe Twitter, un suporter al lui Rangers a remarcat că Hagi a venit cu o valiză înfășurată în plastic protector verde, culoarea rivalei Celtic. „Mai bine să-i spună cineva să renunțe la acea valiză”, a fost mesajul fanului.

Fanii lui Rangers au opinii împărțite  

Pe Twitter, suporterii au păreri împărțite despre transferul lui Ianis, însă cei mai mulți s-au declarat încântați de împrumutul mijlocașului. 

  • „Ianis Hagi... cum am reușit-o p-asta? Ce jucător bun, dacă e ca tatăl lui ne așteaptă ceva spectaculos”
  • „Inteligență fotbalistică, faze fixe, ar trebui să ne dea puțin din ceea ce i-a lipsit lui Rangers la mijloc, pe partea ofensivă”
  • „Toți ziceți acum ce grozav e Ianis Hagi și că îl știți de nu știu câți ani. Mai tăceți, azi dimineață nici nu știați cine e!”
  • „Nu am auzit de Ianis, dar știu că tatăl lui era un jucător de clasă mondială. Dacă băiatul are măcar jumătate din talentul lui, va fi o mutare grozavă pentru Rangers”
  • „Hagi a fost un eșec la Genk, înțeleg de ce-l vrea Rangers, dar Timothy Weah a arătat că doar pentru că tatăl tău a fost bun asta nu înseamnă că și tu ești”
  • „Ianis Hagi e fotbalist. Pot spune că l-am văzut jucând și cu Croația și cu Anglia, la U21. A strălucit și le-a învins pe ambele”

Citește și: 

FOTO: Captură video twitter.com/ScotlandSky”Să fim lăsați în pace! Așa e la război!” Nu, nu e așa, domnule Streinu-Cercel

Libertatea

Comentarii (24)

gido  •  31 Ianuarie 2020, 10:28

a cazut din lac in put...in belgia se joaca prea in viteza, in scotia prea fizic...doua calitati pe care nu le are...va fi bun de batut cornere ...

chromophobia  •  31 Ianuarie 2020, 08:42

Eu nu inteleg de ce n-a jucat la Genk.Parerea mea ,campionatul belgian nu e cu mult peste cel romanesc.I.Hagi o sa reuseasca la Glasgow

vendredi13  •  31 Ianuarie 2020, 04:31

Nu cred că o să-i meargă cu mâna în șold acolo. Stadionul e plin, mulți o să fie numai cu ochii pe el. Și fotografi, a picat rău, ori își schimbă atitudinea.

Vezi toate comentariile (24)

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
17:30 Emisiune TV

Fotbal Club

Digi 1
19:00 MotoGP Classics, Premieră

Marele Premiu al Africii de Sud

Digi 2
19:30 Emisiune TV

Digi Sport Special

Digi 1
21:00 Premieră

Inside Serie A

Digi 3
Program TV complet

Liga 1