INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  GENK

UPDATE // EXCLUSIV Ianis Hagi va fi împrumutat de Genk la Rangers! Românul a ajuns în Scoția + detaliile înțelegerii

Articol de , - Publicat joi, 30 ianuarie 2020 13:10

Ianis Hagi (21 de ani, mijlocaș ofensiv) va fi cedat până la finele sezonului de Genk la Rangers, după ce mijlocaşul român a dispărut complet din planul noului antrenor al campioanei Belgiei.

UPDATE ora 19:00

Ianis Hagi a ajuns în urmă cu 30 de minute minute în Scoția, la Edinburgh. Acesta va fi dus cu o mașină la Glasgow, urmând să ajungă acolo în o oră și 20 de minute. Va efectua vizita medicală și urmează să semneze un contract cu echipa lui Steven Gerrard.

UPDATE ora 14:50

Hagi Jr. va ajunge la Rangers în această iarnă, ocupanta locului 2 din Scoția, potrivit informațiilor GSP.RO. Echipa antrenată de Steven Gerrard îl va împrumuta pe Ianis pentru 6 luni, cu opțiune de cumpărare în valoare de 5 milioane de euro, sumă care poate fi achitată până în vară.

Belgienii de la HLN.be confirmă informația Gazetei și adaugă că mijlocașul ofensiv va efectua astăzi vizita medicală în Scoția.

Știrea inițială

Ianis Hagi se transferă în ultima zi a acestui mercato! Potrivit informaţiilor publicate de Het Nieuwsblad şi de Het Laatste Nieuws, mijlocaşul român va fi împrumutat de Genk, care are deja un acord verbal cu un club, a cărui identitate n-a fost dezvăluită, putând fi însă vorba despre o formaţie olandeză. 

Campioana Belgiei nu l-a inclus în lotul pentru ultima partidă cu Gent, dispărând complet din planurile noului antrenor Hannes Wolf.

„Ianis Hagi nu a confirmat așteptările la Genk”

„Ianis vrea să se califice cu naţionala la Euro, prin intermediul barajelor, şi să meargă la Jocurile Olimpice la vară, tocmai de aceea i-a cerut clubului să fie lăsat să plece. Fiul marelui Gică Hagi n-a confirmat aşteptările transferului şi profilul său este greu de integrat stilului fotbalului dinamic pe care Genk vrea să-l impună de la venirea lui Wolf", a explicat Het Nieuwsblad.

19 meciuria bifat Ianis Hagi în acest sezon la Genk în toate competiţiile, reuşind trei goluri şi patru assisturi. În total, are 718 minute jucate

4 milioane de euroa plătit Genk pentru transferul lui Ianis Hagi de la Viitorul

Citește și:

An de vis pentru Liverpool » A învins toate echipele din Premier League! Jurgen Klopp, exuberant: „Mi-aș lăsa copiii cu acești băieți"

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (53)
penultimul
penultimul  •  31 Ianuarie 2020, 06:12
Postat de penultimul pe 31 Ianuarie 2020, 02:55

Mai știți povestea cu Dănilă Prepeleac care pleacă la tirg cu un *** și după ce a schimbat boul pe un car, carul pe o capra, capra pe un pui ...samd s-a întors acasă cu o traista. Cam toți fotbaliștii români au o traiectorie asemănătoare a cluburilor . Exc

Ion Creanga - rușine să-ți fie. Scrii povesti ce conțin cuvinte jignitoare și vulgare. Rușine și ție Titu Maiorescu că ai publicat așa vocabular jignitor în gazeta ta promovind frecvent acest autor așa cum Gazeta Sporturilor promovează prostiile scrise de G Becali. Draga cenzore al Gazetei. Nici cenzura, că și fotbaliștii de azi nu mai suntcum respectiv erau pe vremurile de tristă amintire. Substantivele se folosesc in general cu articole hotărîre și nehotărîte. Ca să scrieți un program ce detectează măscări articulate v-ar trebui un profesor de lingvistică și un programator care știe să folosească expresii regex. Altfel, va faceți de tot loukum-ul.

penultimul
penultimul  •  31 Ianuarie 2020, 02:55

Mai știți povestea cu Dănilă Prepeleac care pleacă la tirg cu un *** și după ce a schimbat boul pe un car, carul pe o capra, capra pe un pui ...samd s-a întors acasă cu o traista. Cam toți fotbaliștii români au o traiectorie asemănătoare a cluburilor . Exc

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

deusdat
deusdat  •  31 Ianuarie 2020, 01:04

Totul merge conform planului. Ianis a ales proiectul cel mai bun.

Vezi toate comentariile (53)
Comentează