INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  CONDAMNARE

A jucat la Mondialul din Qatar, acum e condamnat la închisoare pentru că i-a spart capul cu o piatră unui șofer de camion

Ilias Chair (foto: Guliver/Getty Images)
Ilias Chair (foto: Guliver/Getty Images)

Articol de GSP - Publicat sambata, 24 februarie 2024 15:23 / Actualizat sambata, 24 februarie 2024 15:37

Ilias Chair (26 de ani), mijlocaș marocan legitimat în prezent la Queens Park Rangers, a fost condamnat la doi ani de închisoare, dintre care unul cu suspendare, după ce i-a spart craniul cu o piatră unui șofer de camion.

Pe lângă pedeapsa primită, fotbalistul va trebui să plătească o amendă de 15.000 de euro ca despăgubire pentru victimă.

Kylian Mbappe, atacat de prietenul lui Benzema: „Ești supraevaluat, ești inutil, o unealtă a sistemului”
PSG
Kylian Mbappe, atacat de prietenul lui Benzema: „Ești supraevaluat, ești inutil, o unealtă a sistemului”

Disputa care a dus la condamnarea lui Ilias Chair

Jucătorul celor de la Queens Park Rangers a fost condamnat pentru un atac pe care l-a comis în urmă cu patru ani, chiar înainte de a pleca la Cupa Mondială din Qatar.

Internaționalul marocan de origine belgiană are dreptul de a face apel și nu este încarcerat în prezent, ceea ce l-ar putea face disponibil pentru meciul de campionat al lui QPR împotriva lui Rotherham din acest weekend, în timp ce procesul continuă.

Potrivit mai multor persoane implicate, Ilias Chair l-a lovit cu piatra pe Niels T., care și-a pierdut imediat cunoștința. Consecințele pentru Niels T. au fost dramatice. El a suferit o fractură gravă de craniu de doi centimetri și a fost internat la spitalul din Reims în stare critică.

„Victima are nevoie de o perioadă îndelungată de recuperare. Nu a putut să lucreze ca șofer de camion pentru o lungă perioadă de timp și până în ziua de azi încă resimte consecințele acelei lovituri, care aproape l-a ucis”, scrie The Independent.

Chair a negat că el ar fi fost cel care a aruncat piatra și a cerut achitarea.

A participat cu Maroc la Mondialul din Qatar

Chair a făcut parte din selecționata Marocului. Înainte de a se alătura lotului, Chair și fratele său Jabeur au decis să petreacă o vacanță în Bazeilles, Franța, unde a avut loc altercația.

Cei doi frați au intrat în conflict cu un șofer de camion pentru un loc în autobuzul care urma să îi ducă în vacanța mult dorită. Pe 23 februarie, un tribunal belgian a decis condamnarea la închisoare a internaționalului marocan.

Queens Park Rangers așteaptă decizia finală, înainte de a lua măsuri împotriva lui Chair

"Clubul este şi a fost în contact regulat cu echipa de avocaţi a lui Ilias Chair în legătură cu o acuzaţie de agresiune formulată împotriva sa. Procesul juridic nu a fost încă finalizat. Prin urmare, clubul nu va face niciun alt comentariu în această etapă", a reacţionat clubul QPR.

Ilias Chair joacă la Queens Park Rangers din 2017, atunci când a fost achiziționat de la clubul belgian Lierse. Născut în Belgia, dar cu origini marocane, acesta a debutat în 2021 pentru naționala din nordul Africii.

  • Articol scris de Mihai Popa

Citește și alte articole:

Terorizat în ultimul an de o femeie obsedată sexual, starul din Premier League și-a angajat bodyguard
PREMIER LEAGUE
Terorizat în ultimul an de o femeie obsedată sexual, starul din Premier League și-a angajat bodyguard
Cum a ales să reacționeze Horațiu Moldovan la postarea lui Atletico Madrid cu poza lui și melodia lui Tzanca Uraganu
ATLETICO
Cum a ales să reacționeze Horațiu Moldovan la postarea lui Atletico Madrid cu poza lui și melodia lui Tzanca Uraganu

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (2)
anti_fcsb_bayern_real_juve
anti_fcsb_bayern_real_juve  •  24 Februarie 2024, 17:09

Religia naste monstri.

alexcp712
alexcp712  •  24 Februarie 2024, 16:31

Din noiembrie 2022 până în februarie 2024 au trecut 4 ani??? Vai vai vai, cu cine ai făcut matematică la școală, Mihai?

Vezi toate comentariile (2)
Comentează