INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  INCIDENT

VIDEO Incidentul „Martinovic” în varianta feminină: jucătoarea lui Chelsea a pus la pământ un suporter!

Samantha Kerr, doborând fanul // foto: captură YouTube
Samantha Kerr, doborând fanul // foto: captură YouTube

Articol de GSP - Publicat marti, 14 decembrie 2021 12:28 / Actualizat marti, 14 decembrie 2021 16:29

În meciul din Liga Campionilor la fotbal feminin dintre Chelsea și Juventus, scor 0-0, Samantha Kerr (28 de ani), care joacă pe postul de atacant la formația londoneză, a văzut cartonașul galben după ce a pus la pământ un fan. 

Meciul dintre Chelsea și Juventus, disputat pe 8 decembrie, a fost marcat de un moment inedit. Un fan a intrat pe teren pentru a face selfie-uri, nefiind oprit de echipa de securitate. 

„Galben” după ce a doborât un fan! 

Fiind sătulă de fanul îndrăzneț, jucătoarea lui Chelsea s-a hotărât să-și facă dreptate singură, în uralele spectatorilor prezenți la meci. Ea l-a „placat” pe fan, gest care i-a adus un cartonaș galben din partea arbitrului. 

Nu a fost arestat! 

Fanul a fost suspendat de club, dar poliția nu l-a putut aresta pe acesta din cauza unei „portițe” din lege.

Potrivit The Athletic, legea spune că „reprezintă o infracțiune ca o persoană să meargă pe suprafața de joc la un meci de fotbal sau în orice zonă adiacentă celei de joc în care spectatorii nu sunt în mod normal admiși, fără o autoritate sau o scuză legală”.

Totuși, categoria meciurilor de fotbal (în engleză - designated football matches) nu cuprinde și partidele din fotbalul feminin, astfel că fanul în cauză nu a încălcat legea.

În 2011, Novak Martinovic a lovit un fan 

Cazul amintește de întâmplarea din 2011 de la meciul Petrolul - FCSB, când sârbul Novak Martinovic l-a pus la pământ pe suporterul care a pătruns pe teren și l-a lovit cu pumnul pe George Galamaz.

„În acel moment pe teren, nu m-am gândit la nimic, în mintea mea era doar să-l pun jos pe acel fan. Nu am gândit, am reacţionat pur şi simplu, a fost din instinct. Am vrut să-mi apăr colegii. Vă spun sincer, la început nu m-am aşteptat ca acel suporter să lovească pe cineva”, mărturisea atunci Martinovic pentru presa din țara natală.

Petrolul a primit atunci interdicția de a juca cu spectatori următoarele 6 partide, iar FCSB a câștigat meciul la masa verde. Pedepsit inițial cu cartonaș roșu pentru acel gest, Martinovic nu a fost suspendat în cele din urmă.

Incidentul „Martinovic” în varianta feminină: jucătoarea lui Chelsea a pus la pământ un suporter!

Mai multe știri din fotbalul internațional: 

Momente îngrozitoare pentru un fost star de la Manchester City » Jefuit în propria locuință: hoții i-au pus cureaua la gât!

Trădare uriașă înainte de meciul direct » Benzema ar fi negociat pe ascuns cu PSG

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
ucluj2011
ucluj2011  •  14 Decembrie 2021, 21:12

Eh... sa băgat și ea în seamă!!! Știa că nu o să o încaseze cu atîta lume împrejur și a prins "curaj".

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close