INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  FURT

Momente îngrozitoare pentru un fost star de la Manchester City » Jefuit în propria locuință: hoții i-au pus cureaua la gât!

Nicolas Otamendi pe vremea când evolua la Manchester City
Foto: Imago
Nicolas Otamendi pe vremea când evolua la Manchester City Foto: Imago

Articol de GSP - Publicat luni, 13 decembrie 2021 20:13 / Actualizat luni, 13 decembrie 2021 23:46

Nicolas Otamendi (33 de ani), fostul jucător al celor de la Manchester City și actualul fotbalist al Benficăi, a trecut prin clipe de coșmar după ce a fost victima unui jaf.

Incidentul s-a petrecut chiar la vila sa din Lisabona, unde 4 hoți l-au urmărit pe argentinian când a ajuns acasă.

Aceștia au intrat cu forța și l-au bătut pe Otamendi, pentru ca mai apoi să-l strângă de gât cu o curea. Atacatorii l-au târât apoi pe argentinian în camera în care soția sa și fiul acestora se ascundeau, anunță publicația portugheză cmjornal.pt.

Hoții au furat toți banii pe care i-au găsit în locuință, plus multe ceasuri de valoare. Potrivit sursei citate, poliția din Lisabona a deschis o anchetă după acest incident și încearcă să-i găsească pe vinovați. Între timp, Otamendi și-a angajat deja o firmă de securitate care să îi protejeze de acum casa.

Benfica a confirmat incidentul

Lusitanii au emis un comunicat oficial prin care anunță că Otamendi și familia sa sunt bine, dar cere ca intimitatea acestora să fie respectată în aceste momente dificile pentru ei.

Benfica confirmă că jucătorul Nico Otamendi a fost victima unui jaf la domiciliul său la primele ore ale zilei de astăzi. Jucătorul și familia lui se descurcă bine, în ciuda disconfortului enorm generat de situația pe care o trăiesc. Benfica cere ca intimitatea jucătorului și a familiei sale să fie respectată de către toată mass-media, până la finalizarea investigațiilor inițiate de autorități
- Benfica Lisabona

Caz similiar și în Premier League

Cu două săptămâni în urmă, un caz similar se petrecea în Anglia. Gabriel (23 de ani), fundașul celor de la Arsenal, a fost atacat de 3 hoți care au vrut să-i fure mașina, ceasul și telefonul.

Fotbalistul se afla în mașina sa alături de un prieten, îndreptându-se spre casă. 3 hoți mascați i-au urmărit și au intrat după ei în garaj.

Amenințat cu o bâtă de baseball, Gabriel dădea senzația că este dispus să le cedeze hoților obiectele de valoare, însă acesta a decis să lupte cu atacatorii. L-a lovit în față pe cel cu bâta, apoi după o luptă scurtă, a reușit să-i smulgă căciula din cap, notează The Sun.

Citește alte știri de actualitate:

Moruțan, „uitat” pe bancă la Galatasaray: „Nu e România aici, antrenorul decide!”

Sergio Ramos, reacție după ce a picat cu Real Madrid în Liga Campionilor: „Destinul este capricios. Voi da totul pentru PSG!”

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (1)
4520044751445579
Adrian Chivu  •  14 Decembrie 2021, 08:17

Si Inteligenta Artificiala daca ar fi tradus ar fi inteles ridicolul frazei ... ....apoi după o luptă scurtă, a reușit să-i smulgă căciula din cap.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează