INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  TRAGERE LA SORȚI

Sergio Ramos, reacție după ce a picat cu Real Madrid în Liga Campionilor: „Destinul este capricios. Voi da totul pentru PSG!”

Sergio Ramos
Foto: Imago
Sergio Ramos Foto: Imago

Articol de GSP - Publicat luni, 13 decembrie 2021 19:19 / Actualizat luni, 13 decembrie 2021 20:49

„Optimile” de finală ale Ligii Campionilor s-au tras azi, iar PSG - Real Madrid este „capul de afiș” al acestei etape. Sergio Ramos (35 de ani), fostul căpitan al ibericilor și actualul jucător al Parisului, a comentat duelul dintre cele două formații.

Real Madrid, ghinionista tragerilor la sorți » Contestă decizia UEFA de a repeta extragerile. Reacțiile jucătorilor
Tragere la sorți
Real Madrid, ghinionista tragerilor la sorți » Contestă decizia UEFA de a repeta extragerile. Reacțiile jucătorilor

Ramos a semnat vara aceasta liber de contract cu PSG, după ce a petrecut 16 ani evoluând în tricoul celor de la Real Madrid. La mai puțin de un an de la plecarea de pe Bernabeu, fundașul central se va întoarce în locul pe care l-a numit „casă”, din postura de adversar.

Ramos a comentat faptul că PSG a picat cu Real Madrid în Liga Campionilor și dezvăluie ca ar fi sperat că acest lucru să nu se fi întâmplat, dar este nerăbdător să se întoarcă pe terenul fostei formații.

„E un amestec de senzații. Aș fi vrut să nu existe acest duel, dar pe de altă parte să revin pe „Bernabeu”, să revin acasă, e o bucurie pentru mine, sentimental vorbind. Acolo am trăit cei mai frumoși ani din viața mea și să revin după ce nu mi-am putut lua la revedere din cauza pandemiei e ca o răsplată. Destinul e capricios. Aș fi preferat să fie altfel, dar acesta este fotbalul. Acum trebuie să-mi apăr echipa și voi da totul pentru PSG”, a declarat Sergio Ramos.

Urmăresc meciurile lui Real Madrid când pot, cu multă afecțiune. Vinicius nu mai e un tânăr talent, deja a devenit un fotbalist important. Realul începe deja să orienteze puțin jocul în funcție de el și va fi o piesă-cheie în următorii ani. Țin mult la el și mă bucur că are succes la acest nivel. Echipa are un avantaj mare în campionat, joacă excelent și e un semnal bun pentru restul sezonului. Și la nivel defensiv stau foarte bine
Sergio Ramos

S-au spus multe lucruri neadevărate despre accidentările mele, în Franța. Nu știu dacă pentru că nu au informații suficiente sau pentru că le-a zis cineva ceva greșit. Problema era cu totul alta, nu genunchiul, cum s-a scris în ultimele luni. Dar acum am revenit, pot zâmbi din nou și pot juca fotbal. Asta îmi doresc, să pot concura pentru locul meu, să pot juca și să ajung la nivelul maxim la PSG. Sper și la națională, mi-ar plăcea să revin. După ce voi juca din nou cu regularitate, va fi decizia lui Mister dacă mă va convoca
Sergio Ramos

Partida tur se va juca pe 15-16 sau 22-23 februarie la Paris, în timp ce returul iar returul va avea loc pe 8-9 sau 15-16 martie pe Santiago Bernabeu.

Sergio Ramos, un singur meci la PSG

PSG - Saint Ettienes, 3-1, meci disputat pe 28 noiembrie a consemnat primul și momentan singurul meci al lui Ramos în tricoul parizienilor. Fundașul spaniol a fost integralist și, deși nu a primit cartonaș galben, a intrat în mai multe dueluri tari cu adversarii, având mai multe intervenții la limită.

Sergio Ramos, în istoria lui Real Madrid: ce a obținut în capitala Spaniei

Ramos a făcut istorie epentru Real Madrid în cei 16 ani petrecuți la „Los Blancos”, reușind să câștige numeroase trofee.

  • 5 La Liga
  • 4 Champions League
  • 4 Campionate Mondiale ale Cluburilor
  • 4 Supercupe ale Spaniei
  • 3 Supercupe ale Europei
  • 2 Copa del Rey
  • de 11 ori selectat în cea mai bună echipă FIFA
  • de 9 ori selectat în cea mai bună echipă UEFA
  • de 5 ori numit cel mai bun fundaș din La Liga

FOTO. Cariera lui Sergio Ramos la Real Madrid în 30 de imagini

+25 FOTO

Citește alte știri din fotbalul internațional:

Focar de COVID-19 la Manchester United » „Diavolii” vor să amâne următorul joc

A avut loc tragerea la sorți pentru 16-imile Europa League: Barcelona - Napoli, Borussia - Rangers » Ce meciuri sunt în Conference League

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
ripensistu
ripensistu  •  14 Decembrie 2021, 00:00

O ragalie cu 0 realizari.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close