INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  TRAGERE LA SORȚI

Real Madrid, ghinionista tragerilor la sorți » Contestă decizia UEFA de a repeta extragerile. Reacțiile jucătorilor

Vinicius Jr
Foto: Imago
Vinicius Jr Foto: Imago

Articol de GSP - Publicat luni, 13 decembrie 2021 17:18 / Actualizat luni, 13 decembrie 2021 20:58

Azi s-au stabilit optimile UEFA Champions League. Oficialii UEFA au decis repetarea primei trageri, după o gafă istorică petrecută din cauza unor probleme tehnice.

Eroare UEFA a avut-o în centru pe Manchester United. Reprezentanții forului european au inclus echipa engleză ca posibil adversar al lui Villarreal, deși cele două jucaseră în grupă, apoi au exclus „diavolii” din urna rivalilor lui Atlético Madrid, deși acest duel era perfect posibil.

A avut loc tragerea la sorți pentru 16-imile Europa League: Barcelona - Napoli, Borussia - Rangers » Ce meciuri sunt în Conference League
TRAGERE LA SORȚI
A avut loc tragerea la sorți pentru 16-imile Europa League: Barcelona - Napoli, Borussia - Rangers » Ce meciuri sunt în Conference League

La prima tragere, Real Madrid picase cu Benfica, în timp ce la a doua, spaniolii dau peste PSG, cel mai dificil adversar posibil.

Realul contestă decizia UEFA

Potrivit spaniolilor de la Marca, Realul nu este de acord cu decizia luată de oficialii UEFA de a repeta tragerile la sorți. Spaniolii consideră că decizia este una  de „o eroare flagrantă și inadmisibilă” și că are informații cum că de fapt nu a fost o eroare de soft, așa cum a anunțat UEFA.

De asemenea, Madridul consideră că decizia corectă ar fi fost ca tragerea să se reia din momentul greșelii, când Real deja picase cu Benfica Lisabona.

Jucătorii Realului au glumit pe seama tragerii la sorți

Rodrygo, extrema braziliană a lui Carlo Ancelotti, a ținut să glumească pe seama evenimentelor de azi. Prima dată, acesta a postat un videoclip în care o anunța pe Benfica ca adversar al Realului, apoi un video în care este reprezentat VAR-ul și noua adversară a spaniolilor, Real Madrid.

Fostul căpitan al lui Real Madrid, Sergio Ramos, revine pe „Bernabeu”

Optimile UEFA Champions League

  • FC Salzburg - Bayern Munchen
  • Sporting - Manchester City
  • Benfica - Ajax
  • Chelsea - Lille
  • Atletico Madrid - Manchester United
  • Villarreal - Juventus
  • Inter - Liverpool
  • PSG - Real Madrid

Partidele tur se vor juca pe 15-16 și 22-23 februarie, iar returul va avea loc pe 8-9 și 15-16 martie.

Citește alte știri din fotbalul internațional:

Kimmich s-a decis să se vaccineze! Regretă: „Ar fi trebuit să o fac mai devreme”

Moment tensionat la Barcelona » Președintele Laporta a jignit un fan: „Fiu de c***ă!”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
michael
michael  •  13 Decembrie 2021, 18:39

Ce mai contează pentru voi că e Benfica sau PSG?? Oricum le dați cu petrolul în cap, qatarezilor!! DAcă e nevoie, poate interveni și arbitrul și se rezolvă.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close