INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  CHELSEA-BARCELONA, DISEARĂ, ORA 21:45, PRO TV ȘI TELEKOM TV

CHELSEA-BARCELONA. A jucat cu Lionel Messi și dă verdictul: "Ar fi cel mai bun din Premier League" » Tu ce crezi?

Articol de Alexandru StănilăJURNALISPORT - Publicat marti, 20 februarie 2018 11:33

Înainte de duelul din Liga Campionilor, dintre Chelsea şi Barcelona, de diseară, ora 21:45, PRO TV și Telekom TV, Cesc Fabregas (30 de ani), mijlocaşul londonezilor, nu a ezitat să vorbească laudativ la adresa lui Lionel Messi, fostul său coleg şi viitor adversar în competiţia europeană, declarând despre argentinian că "ar fi cel mai bun din Premier League, fără îndoială", dacă va alege să facă pasul în Anglia.

Cei doi au fost colegi timp de trei sezoane la echipa mare a catalanilor, între 2011 şi 2014, însă prietenia lor datează încă de la începutul anilor 2000, când ambii evoluau la grupele de juniori ale formaţiei blaugrana.

Acum, ajunşi la vârsta de 30 de ani, se vor confrunta în optimile de finală ale Ligii Campionilor, iar mijlocaşul lui Chelsea a recunoscut că a evitat să vorbească prea mult cu Messi despre acest duel.

"Vrem să păstrăm în interiorul clubului aceste lucruri. În astfel de jocuri trebuie mai puţină vorbă, mai multă concentrare şi să dăm tot ce avem. Bineînţeles, să joci contra Barcelonei înseamnă foarte mult, atât pentru mine, cât şi pentru oricare alt jucător din lume. Indiferent dacă îţi place sau nu de Barcelona, aceste meciuri sunt speciale şi îţi oferă momente extraordinare, indiferent dacă joci pentru ei sau împotriva lor. Va fi o dublă fascinantă şi sunt sigur că toată lumea va savura aceste meciuri", a declarat Fabregas pentru goal.com.

Deşi Chelsea a avut mai degrabă un sezon sub aşteptări, iar despre Antonio Conte s-a zvonit în mai multe rânduri că ar putea părăsi trupa de pe "Stamford Bridge", Cesc Fabregas crede că printr-o bună organizare şi o determinare ieşită din comun, Chelsea o poate elimina pe Barcelona, aşa cum s-a întâmplat în 2012.

"Ei au una dintre cele mai bune echipe din lume, dar şi noi suntem campionii Angliei şi merităm să fim trataţi cu respect. Trebuie să încercăm să facem două meciuri bune împotriva lor. S-a mai întâmplat în trecut acest lucru. În fotbal, niciodată să nu spui niciodată. Se poate întâmpla orice şi trebuie să profităm de şansa noastră. Trebuie să ne creem ocazii şi să le fructificăm. Acesta va fi un aspect foarte important pentru noi", a mai spus catalanul.

Partida tur dintre Chelsea şi Barcelona se dispută astăzi, de la ora 21:45, pe "Stamford Bridge", şi va fi televizată de ProTV şi TelekomSport 1.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
romulus65
romulus65  •  20 Februarie 2018, 14:09

Trebuie sa aiba noroc chior, ca in 2012, pentru a elimina Barcelona. In 2012 Barcelona lui Pep, care mi s-a parut mai buna decat cea de astazi, a ratat enorm iar Chelsea a stiut sa speculeze unele dintre putinele lor ocazii. In finala cu Bayern, la Bayern acasa, au ratat nemtii exasperant din orice pozitie dar Chelsea a dus meciul in prelungiri si la 11 metri . Chelsea a castigat la loviturile de departajare si a fost prima data in viata cand m-am gandit ca poate exista destin. In anul acela Chelsea nu a fost mai buna nici decat Barcelona si nici decat Bayern dar au castigat U.C.L. impotriva tuturor evidentelor.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează