INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  CHELSEA

Chelsea e groggy și cu Lampard » Retrogradarea e mai aproape decât Liga Campionilor!

Chelsea a pierdut cu Brighton, scor 1-2, în etapa #31 din Premier League/ foto: Imago Images
Chelsea a pierdut cu Brighton, scor 1-2, în etapa #31 din Premier League/ foto: Imago Images

Articol de - Publicat sambata, 15 aprilie 2023 19:01 / Actualizat sambata, 15 aprilie 2023 20:10

Chelsea a pierdut cu Brighton, scor 1-2, în etapa #31 din Premier League. Este a treia înfrângere din 3 meciuri pentru londonezi cu Frank Lampard pe bancă, antrenorul interimar până la finalul sezonului.

Chelsea nu doar că a pierdut pe Stamford Bridge cu Brighton, dar a fost călcată în picioare de „pescăruși”. Echipa lui Roberto de Zerbi a avut 58% posesie și 26 de șuturi spre poartă, spre deosebire de londonezi, care au tras de 8 ori.

Drăgușin a marcat din nou și a impresionat în Italia: „Și-a permis luxul să trimită o rachetă în plasă”
GENOA
Drăgușin a marcat din nou și a impresionat în Italia: „Și-a permis luxul să trimită o rachetă în plasă”

Chelsea, zdrobită acasă de Brighton

Dominată copios de Brighton, Chelsea a deschis scorul în minutul 17. Conor Gallagher a înscris din careu, cu un șut deviat.

După golul primit, „pescărușii” au plecat la atac și l-au pus la treabă pe Kepa. Spaniolul a intervenit la șutul japonezului Mitoma, apoi la lovitura de cap expediată de Evan Ferguson. Kepa nu a mai avut ce să facă la lovitura de cap plasată perfect de Welbeck, în minutul 42. 

Englezul a înscris din centrarea lui Pascal Gross. După pauză, și Sanchez, portarul lui Brighton, a avut de lucru. A fost pus serios la încercare de Mudryk, cu un șut din apropiere. Julio Encisco a însris golul decisiv pentru Brighton, cu un șut fabulos de la 20 de metri, direct în vinclul porții lui Kepa. 

Tânărul atacant din Paraguay este doar la al doilea gol în Premier League. În ciuda dominării lui Brighton, Chelsea putea egala în prelungiri, când Mudryk a șutat bine de la distanță. Mingea a trecut însă puțin peste poarta lui Sanchez. 

Chelsea, mai aproape de retrogradarea din Premier League decât de locurile e Champions League

După o nouă înfrângere în Premier League, a doua la rând, Chelsea a ajuns pe locul 11, cu 39 de puncte, cu 12 peste Nottingham Forest, echipa de pe primul loc retrogradabil. Manchester United, locul 4, ultimul de Liga Campionilor, are 56 de puncte, cu 17 peste Chelsea. În plus, „diavolii roșii” au și două meciuri în minus față de londonezi. 

În ciuda celor 611 milioane de euro cheltuite în acest sezon pentru transferuri și a celor 3 antrenori diferiți din această stagiune, Chelsea este mult mai aproape de retrogradare decât de locurile de Liga Campionilor. Brighton este pe locul 7, cu 39 de puncte, și speră la locul 5, de Europa League.

3 înfrângeriare Chelsea în ultimele 3 meciuri: 0-1 cu Wolves, 0-2 cu Real Madrid, 1-2 cu Brighton

Citește și alte știri din fotbalul internațional: 

Încă se văd urmele! Cum a apărut Sane, la 4 zile după pumnul primit de la Mane
BAYERN
Încă se văd urmele! Cum a apărut Sane, la 4 zile după pumnul primit de la Mane
Luptă nebună pentru titlu în Bundesliga » Bayern nu se regăsește în mandatul lui Tuchel, dar are noroc cu meciul de infarct al Borussiei! Clasamentul ACUM
BUNDESLIGA
Luptă nebună pentru titlu în Bundesliga » Bayern nu se regăsește în mandatul lui Tuchel, dar are noroc cu meciul de infarct al Borussiei! Clasamentul ACUM

Duminică, 5 finale pentru salvare! Dinamo și FCU Craiova sunt la mila rezultatelor » Toate CALCULELE în dreptul fiecărei echipe

„Vă spun în premieră, la Dinamo a fost o tentativă de puci în vestiar!” » Omul care l-a adus pe Kopic a dat tot din casă


Comentarii (4)
Neacsumihaisorin201989
Neacsumihaisorin201989  •  16 Aprilie 2023, 09:53

Brighton are 49 nu 39 de pct

Alex1965
Alex1965  •  16 Aprilie 2023, 06:26

Si in campionatele foarte puternice ca si in cele mai slabe regula ramane aceeasi anume daca schimbi 2-3 antrenori in acelasi sezon ai mai multe sanse sa te scufunzi decat sa te redresezi.

magic4ever
magic4ever  •  16 Aprilie 2023, 00:44
Postat de contrabas3 pe 15 Aprilie 2023, 21:28

Să îl ia pe Dan Petrescu. După ce le zice câteva de răposații mamei lor, se apucă ăia să alerge mâncând pământul. Fotbaliști face Dan din ei. Lol!

Dan Petrescu chiar este antrenor fata de Lampard sau Potter dar tinand cont cum sunt vazuti romanii in vest este greu sa ajungi sa antrenezi intr-un campionat de top...Petrescu trebuia sa mearga la echipa din Championship cand a avut oferta si sa arate ce poate,sa speram ca o sa mai aiba oferta din Anglia si o sa isi demonstreze calitatile de antrenor.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează