INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  CHELSEA - MAN. CITY 0-2

CHELSEA - CITY 0-2 // Pep Guardiola i-a lăsat pe toți mască: "El este deasupra tuturor la City! E el și apoi vin alți 10 fotbaliști" + Cine crede că va deveni o legendă a "cetățenilor"

Bernardo Silva în duel cu Jorginho Foto: Reuters
Bernardo Silva în duel cu Jorginho Foto: Reuters

Articol de GSP - Publicat duminica, 05 august 2018 21:35

Pep Guardiola (47 de ani) a susținut o conferință de presă în stilul caracteristic după Supercupa câștigată în fața lui Chelsea, scor 2-0. 

Tehnicianul spaniol al campioanei Angliei a lăudat evoluția tânărului Phil Foden (18 ani), căruia îi prevede un viitor strălucitor în tricoul "cetățenilor". 

"Phil Foden este parte a echipei acum. Sezonul trecut s-a antrenat cu prima echipă, dar a prins puține minute. Acum este mult mai matur și ne vom baza pe el.

Este un fan al lui Manchester City, toată lumea îl iubește. A căpătat multă încredere în partidele amicale din această vară. Va deveni o legendă a clubului", a declarat Guardiola.

"În acest moment, Bernardo Silva este cel mai bun jucător din lotul lui Manchester City. Este la un alt nivel. Putem spune că echipa e formată din Silva și alți 10 fotbaliști"
Pep Guardiola

Vezi și: VIDEO+FOTO Manchester City e SUPERcampioana Angliei! Chelsea, răpusă de "dubla" lui "Kun" Aguero, care a devenit cel mai bun marcator din istoria lui City

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
magic4ever
magic4ever  •  06 August 2018, 11:46

De Bruyne si Aguero sunt cei mai buni si mai decisivi fotbalisti din lotul lui City...si Sane este mai decisiv decat Bernardo Silva...cred ca Guardiola vrea sa piarda vestiarul cum a facut si la Bayern cu astfel de declaratii care nu au treaba cu realitatea,,,

Vezi toate comentariile (1)
Comentează