INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  PREMIER LEAGUE

Cristiano Ronaldo ar fi fost motivul rupturii Chelsea - Thomas Tuchel: „Nu-l vreau în vestiarul meu!”

Cristiano Ronaldo // foto: Guliver/gettyimages
Cristiano Ronaldo // foto: Guliver/gettyimages

Articol de GSP - Publicat joi, 08 septembrie 2022 14:48 / Actualizat joi, 08 septembrie 2022 14:59

BILD scrie că refuzul de a-l transfera pe Cristiano Ronaldo a dus la ruptura dintre Thomas Tuchel și noua conducere a lui Chelsea. Todd Boehly, acționarul majoritar, l-ar fi vrut pe CR7 pe Stamford Bridge.

În vară, impresarul lui Cristiano Ronaldo a bătut la „ușa” lui Chelsea, într-un moment în care căuta o echipă nouă pentru clientul său.

Hagi l-a angajat team manager pe jucătorul retras la 32 de ani, parte din lotul de la EURO 2016: „Bine ai revenit acasă”
FARUL
Hagi l-a angajat team manager pe jucătorul retras la 32 de ani, parte din lotul de la EURO 2016: „Bine ai revenit acasă”

Noul patron al lui Chelsea îl voia pe Cristiano Ronaldo, dar Thomas Tuchel s-a opus. Miercuri, antrenorul a fost demis

Noua conducere a clubului, în frunte cu acționarul majoritar Todd Boehly, au privit cu ochi buni posibilitatea unui transfer, dar antrenorul Thomas Tuchel s-a opus.

„Va distruge atmosfera din vestiarul meu”, ar fi argumentat Tuchel.

Refuzul lui Tuchel nu i-ar fi picat bine miliardarului american, care i-ar fi pus gând rău antrenorului. Iar miercuri dimineața, după 0-1 cu Dinamo Zagreb și doar 3 victorii în 7 meciuri în acest sezon, l-a demis pe neamț.

Așadar, conform BILD, printre principalii factori care au deteriorat relația dintre Boehly și Tuchel s-ar fi numărat reticența antrenorului de a-l accepta pe Ronaldo pe Stamford Bridge.

Refuzat de toate echipele abordate de Jorge Mendes, Cristiano Ronaldo a rămas la Manchester United, unde și-a pierdut rolul de titular.

Cu Thomas Tuchel demis, Graham Potter va fi antrenorul lui Chelsea

Între timp, Chelsea s-a înțeles cu Graham Potter, antrenor la Brighton în ultimii 3 ani. Acesta îi va lua locul lui Tuchel, urmând să semneze contractul în orele următoare, potrivit specialistului în mercato Fabrizio Romano.

Graham Potter va fi pe bancă la următorul meci al lui Chelsea, cu Fulham (sâmbătă, 14:30). Potrivit Daily Mail, antrenorul va merge la Chelsea împreună cu staff-ul său de la Brighton.

Englezul i-a dus pe „pescăruși” pe locul 4 în acest sezon, cu 13 puncte în 6 etape. Doar Arsenal, Manchester City și Tottenham sunt peste Brighton în acest moment. În sezonul trecut, echipa lui Potter a terminat pe locul 9 în campionat.

Mai multe știri din fotbalul internațional: 

Incredibilă accidentare pentru un fotbalist de origine română. Stă 6 luni, după ce s-a rupt la debutul în Liga Campionilor!

Fantastica poveste a fiului lui Diego Simeone, care a debutat și a înscris în Ligă la 27 de ani, după care a izbucnit în lacrimi

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează