INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA

Știrea zilei în fotbalul european: Chelsea l-a dat afară pe Thomas Tuchel, antrenorul care i-a adus Liga Campionilor!

Thomas Tuchel
Thomas Tuchel

Articol de GSP - Publicat miercuri, 07 septembrie 2022 12:13 / Actualizat miercuri, 07 septembrie 2022 14:00

Chelsea s-a despărțit de antrenorul echipei, neamțul Thomas Tuchel (49 de ani), la doar câteva ore după înfrângerea din Champions League cu Dinamo Zagreb, scor 0-1.

Veste-șoc venită în această dimineață din Anglia. Chelsea a anunțat despărțirea de Thomas Tuchel, antrenorul care a adus Liga Campionilor pe Stamford Bridge!

Mihaela Buzărnescu, dezvăluiri amare despre o relație neștiută: „El lucra în domeniu corporatist. E căsătorit, eu am rămas fără familie, fără nimic”
WTA
Mihaela Buzărnescu, dezvăluiri amare despre o relație neștiută: „El lucra în domeniu corporatist. E căsătorit, eu am rămas fără familie, fără nimic”

Chelsea l-a demis pe Thomas Tuchel

„Noii proprietari ai clubului consideră că este momentul potrivit pentru această tranziție”, se arată într-un comunicat.

„Staff-ul lui Chelsea va conduce echipa la antrenamente și o va pregăti pentru următoarele meciuri, în timp ce clubul se mișcă rapid pentru angajarea unui nou antrenor. Nu vom face comentarii suplimentare până când vom angaja noul antrenor”, mai menționează clubul londonez.

Angajat în ianuarie 2021, Tuchel a avut un start de vis pe banca lui Chelsea. În luna mai a cucerit Liga Campionilor, după 1-0 în finala cu Manchester City!

Demiterea a venit fix după meciul cu numărul 100 cu Thomas Tuchel pe banca lui Chelsea. Neamțul a adunat 60 de victorii, 24 de egaluri și 16 înfrângeri.

Chelsea, pe 6 în Premier League și învinsă de Dinamo Zagreb în Liga Campionilor

Ce a adus la demiterea lui Tuchel? Începutul foarte slab de sezon. Albaștrii ocupă locul 6 în Premier League cu 6 etape, cu 10 puncte, 5 sub liderul Arsenal. Iar grupele Ligii le-au început cu o înfrângere neașteptată, 0-1 cu Dinamo Zagreb, în ciuda banilor investiți în această vară.

Chelsea este echipa care a cheltuit cel mai mult, cu 282 de milioane de euro plătite pentru nume precum Wesley Fofana, Marc Cucurella, Raheem Sterling, Kalidou Koulibaly și Pierre-Emerick Aubameyang.

Pentru Chelsea urmează un meci cu Fulham, în Premier League, sâmbătă, pe 10 septembrie.

Graham Potter, 47 de ani, antrenor de 3 ani la Brighton, ar fi favorit să-l înlocuiască pe Tuchel.

Și RB Leipzig și-a demis antrenorul

Altă demitere la nivel înalt petrecută în această dimineață este a lui Domenico Tedesco, tehnicianul de 36 de ani al lui RB Leipzig.

Nemții l-au dat afară pe antrenorul care pregătea echipa din decembrie 2021 după înfrângerea de marți seara din Liga Campionilor, 1-4 cu Șahtior Donețk pe teren propriu!

Mai multe din fotbalul internațional: 

Panică la Real Madrid! Golgeterul Benzema s-a accidentat în meciul de UCL cu Celtic

Nu a mai rezistat! Întrebarea care l-a iritat pe Jurgen Klopp înaintea partidei cu Napoli din Liga Campionilor

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (17)
ARCADIEzaporojanu
ARCADIEzaporojanu  •  08 Septembrie 2022, 07:50

echipa care putea sa bata pe oricine ,oricand . la cum jucau. of !

Bigfoool
Bigfoool  •  07 Septembrie 2022, 21:16

Bomba la FCSB,Dică în pericol Becali in mari negocieri cu Tuchel....:)))

sughibughi
sughibughi  •  07 Septembrie 2022, 15:54

Sa vina Dan Petrescu in locu lu ala

Vezi toate comentariile (17)
Comentează