INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  MERCATO

Chelsea vrea să se răzbune pe Barcelona » Englezii au luat deja legătura cu superstarul catalanilor

Ansu Fati și Aubameyang/ foto Imago Images
Ansu Fati și Aubameyang/ foto Imago Images

Articol de GSP - Publicat joi, 04 august 2022 13:37 / Actualizat joi, 04 august 2022 16:21

Chelsea s-a lansat pe pista Aubameyang, atacantul Barcelonei, după ce l-a cedat pe Romelu Lukaku la Inter în această vară.

Englezii ar fi luat deja legătura cu anturajul gabonezului și speră să-l convingă să se întoarcă în Premier League, potrivit specialistului în mercato Fabrizio Romano.

Mesaj indirect pentru Nicolae Dică » Gigi Becali nu concepe primul „11” fără un jucător: „Dacă eu vreau, o să joace!”
DUNAJSKA STREDA - FCSB 0-1
Mesaj indirect pentru Nicolae Dică » Gigi Becali nu concepe primul „11” fără un jucător: „Dacă eu vreau, o să joace!”

Chelsea îl vrea pe Aubameyang

Aubameyang joacă la Barcelona din ianuarie, când era adus în La Liga de la Arsenal. Astfel, dacă mutarea la Chelsea s-ar concretiza, atacantul ar reveni în Londra după doar o jumătate de an.

Aubameyang a fost titularul Barcelonei în centrul atacului în sezonul trecut, dar odată cu transferul lui Lewandowski ar urma să treacă pe banca de rezervă. Gabonezul a fost golgeterul catalanilor, deși a jucat doar în retur, la egalitate cu Memphis Depay. Cei doi au marcat 13 goluri.

În Premier League, Aubameyang a jucat 4 ani la Arsenal, între 2018 și 2022. El a marcat 68 de goluri și a oferit 16 pase decisive în campionatul Angliei, în 128 de meciuri.

Chelsea i-a pierdut pe Raphinha și Kounde în favoarea Barcelonei

Războiul dintre Barcelona și Chelsea pe piața transferurilor continuă. Până în acest moment, catalanii au avut câștig de cauză, reușind să îi aducă pe Camp Nou pe Raphinha și Jules Kounde, deși erau doriți cu insistență și de „albaștri”.

Chelsea s-a înțeles cu echipele lor, Leeds, respectiv Sevilla, și aștepta răspuns din partea jucătorilor. Barcelona a intervenit de fiecare dată, s-a înțeles de asemenea cu cluburile lor, iar apoi i-a convins pe jucători să semneze cu trupa lui Xavi.

Barcelona îi vrea și pe Cesar Azpilicueta (fundaș dreapta) și Marcos Alonso (fundaș stânga), jucătorii lui Chelsea, însă englezii nu vor să ia în calcul ofertele, după cazurile „Raphina” și „Jules Kounde”.

Citește și alte știri din fotbalul internațional:

Un fost jucător de la Manchester United, furios: „Nici măcar nu am vrut să vorbesc cu Ten Hag”

PSG e blindată în apărare și furioasă în atac! O poate cineva opri în Ligue 1? 3 pretendente

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (1)
mario1971
mario1971  •  04 August 2022, 21:58

voi sunteti *** , topt dati cu razbunarii, aveti numa SF in cap, daca o venit leva trebe sa plece Abu sau depay, numai fiti ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează