INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  PREMIER LEAGUE

Ce dialog! Noul „stâlp” din defensiva lui Chelsea a sunat o legendă a clubului: „Se poate?”

Kalidou Koulibaly, în dialogul cu John Terry // foto: captură Twitter
Kalidou Koulibaly, în dialogul cu John Terry // foto: captură Twitter

Articol de GSP - Publicat marti, 02 august 2022 11:51 / Actualizat marti, 02 august 2022 13:17

Kalidou Koulibaly (31 de ani), fundașul cumpărat de Chelsea cu 38 de milioane de euro de la Napoli, i-a solicitat lui John Terry (41), legendă a clubului, permisiunea de a purta numărul 26.

După 8 ani la Napoli, Kalidou Koulibaly, fundaș senegalez născut în Franța, a făcut pasul în Premier League, la Chelsea.

Kalidou a dorit să preia numărul 26, același pe care l-a purtat la Napoli și care i-a aparținut ultima oară la Chelsea lui John Terry, o legendă a clubului.

Ca atare, Koulibaly l-a sunat pe legendarul stoper englez pentru a-i cere permisiunea de a prelua numărul 26.

Detaliul neștiut din tranzacția anului! Miculescu a încasat o AVERE de la Becali: „Bravo, așa da!”
FCSB
Detaliul neștiut din tranzacția anului! Miculescu a încasat o AVERE de la Becali: „Bravo, așa da!”

Kalidou Koulibaly l-a sunat pe John Terry pentru numărul 26 la Chelsea

„John, am vrut să te întreb ceva. După cum știi, am jucat cu numărul 26 la Napoli și aici am văzut că nimeni nu a mai purtat numărul după ce ai plecat tu de la club.

Nu știu dacă te-ai retras sau dacă nimeni nu vrea să-l ia, dar am dorit să te întreb dacă este posibil să-l iau eu”, a spus nou-venitul de la Chelsea.

„Ascultă, numărul 26 a fost foarte special pentru mine. Apreciez că m-ai sunat, nu am nicio problemă dacă ai purta numărul, ar fi o plăcere absolută pentru mine.

Îți doresc tot binele pentru că știu cât de important a fost acel număr pentru mine. Te-am văzut și pe tine purtându-l așa că e plăcerea mea să ți-l ofer”, a răspuns englezul, care i-a transmis un mesaj de încurajare lui Koulibaly: „Să n-ai presiune, prietene, vei câștiga trofee alături de noi!”

Ce a însemnat John Terry pentru Chelsea:

  • 22 de ani la club, 17 și jumătate la prima echipă; 
  • 715 meciuri, 67 de goluri și 27 de pase decisive; 
  • 17 trofee, inclusiv 5 campionate, o Ligă a Campionilor (2012) și Europa League (2013).

Promovat la prima echipă a lui Chelsea în 2000, John Terry nu și-a schimbat vreodată numărul purtat. El a explicat de ce în urmă cu câțiva ani:

„Când am ajuns la prima echipă acela a fost numărul meu. Am văzut câțiva fani cu numele și numărul meu pe tricouri și nu am vrut ca ei să dea banii pe alte tricouri”.

Mai multe știri din fotbalul internațional:

Gazeta a asistat la meciul viitoarei adversare a FCSB-ului în Conference: în jurul cui se învârte jocul + atmosferă, absențe și reveniri

Real Madrid a vândut un fotbalist pentru 10 milioane de euro și caută înlocuitor. Atacantul care așteaptă apelul lui Ancelotti

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close