INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SPANIA

Real Madrid a vândut un fotbalist pentru 10 milioane de euro și caută înlocuitor. Atacantul care așteaptă apelul lui Ancelotti

Raul de Tomas, în dreapta, într-un meci Real Madrid - Espanyol // foto: Guliver/gettyimages
Raul de Tomas, în dreapta, într-un meci Real Madrid - Espanyol // foto: Guliver/gettyimages

Articol de GSP - Publicat luni, 01 august 2022 21:38 / Actualizat luni, 01 august 2022 21:47

Real Madrid l-a vândut pe Borja Mayoral (25 de ani) la Getafe în schimbul a 10 milioane de euro. Cu Luka Jovic (24) plecat la rândul său, campioana Spaniei ar putea transfera un atacant până la finalul perioadei de mercato.

„Real Madrid și Getafe au ajuns la un acord pentru transferul lui Borja Mayoral. Clubul nostru dorește să-i mulțumească pentru munca și dedicarea sa în perioada petrecută aici”, a anunțat astăzi Real Madrid printr-un comunicat.

Protest al ultrașilor Stelei » Amenințări cu moartea pentru șefii CSA: „Vă mutăm în Ghencea 22!”
CSA Steaua
Protest al ultrașilor Stelei » Amenințări cu moartea pentru șefii CSA: „Vă mutăm în Ghencea 22!”

Real Madrid l-a vândut pe Borja Mayoral la Getafe

Suma de transfer pentru atacantul crescut de Academia Realului se ridică la 10 milioane de euro. Borja Mayoral a fost promovat la prima echipă în 2016 și de atunci împrumutat la Wolfsburg, Levante, AS Roma și Getafe.

La prima echipă a clubului „blanco” a înscris de 7 ori în 33 de meciuri. Cel mai bun randament l-a avut la AS Roma, pentru care a marcat de 18 ori în 55 de apariții.

Revine Raul de Tomas la Real Madrid?

Real Madrid l-a cedat și pe Luka Jovic în această vară. Sârbul a mers liber la Fiorentina, astfel că Ancelotti mai are la dispoziție doar doi atacanți de meserie, pe Karim Benzema și Mariano Diaz. Cum al doilea nu intră în planurile antrenorului, un „vârf” ar putea fi transferat în perioada următoare.

Ar putea fi vorba despre Raul de Tomas (27 de ani), atacantul lui Espanyol cumpărat de la Benfica în 2020 pentru 22,5 milioane de euro. RDT este crescut de Real Madrid, care l-a vândut la Benfica în vara lui 2019 pentru 20 de milioane de euro.

În ultimii doi ani și jumătate, la Espanyol, a înscris 45 de goluri în 89 de meciuri, un randament excelent.

Potrivit Diario AS, ziar apropiat de clubul madrilen, Raul de Tomas așteaptă telefonul lui Real Madrid și este dispus să dea curs unei eventuale oferte.

Mai multe știri din fotbalul internațional: 

Garanția trofeului » Cine s-a aflat în spatele succesului Angliei la Campionatul European de fotbal feminin

Avertizează FCSB înaintea meciului de miercuri: „Nu-i desconsiderați, sunt tari mai ales pe teren propriu!”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
maradona79
maradona79  •  02 August 2022, 13:32

Daca se misca un pic mai repede, Realul poate face o oferta pentru Tanase de la FCSB.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close