INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  CHELSEA

Chelsea l-a pedepsit dur pe Kepa Arrizabalaga! Amendă uriașă după ce a refuzat înlocuirea în meciul cu Manchester City!

Kepa Arrizabalaga // FOTO: Guliver/Getty Images
Kepa Arrizabalaga // FOTO: Guliver/Getty Images

Articol de - Publicat marti, 26 februarie 2019 09:14

Kepa Arrizabalaga, portarul basc al lui Chelsea, care nu a vrut să iasă de pe teren în prelungirile finalei Cupei Ligii Angliei cu Manchester City, va plăti o amendă de 225.000 de euro, salariul pe o săptămână.

Refuzând schimbarea, deși rezerva Willy Caballero era deja la marginea terenului, gata să intre, Kepa l-a înfuriat pe Maurizio Sarri și toată Anglia era împotriva lui. Nu a fost exclus din lot de managerul italian, dar nu a scăpat de pedeapsă.

Potrivit Marca, șefii clubului londonez l-au amendat cu 225.000 de euro, echivalentul salariului săptămânal al portarului basc. Bani care vor fi donați fundației Chelsea. Iar Kepa le-a cerut scuze lui Sarri și lui Caballero. Nu numai lor.

"Am făcut o greșeală", admite Kepa într-o declarație apărută pe site-ul lui Chelsea. "Nu am reacționat corect în acea situație și vreau să le spun fanilor că îmi pare rău. Voi învăța din acest episod și accept ceea ce a decis clubul".

Mâine, dacă Sarri îl va folosi, goalkeeperul se poate revanșa. Chelsea are un meci de foc. Cu Tottenham, pe "Stamford Bridge".

"Am vorbit cu Kepa despre acest incident, a fost o discuție bună. Totul a pornit de la o neînțelegere, dar el a înțeles că reacția sa nu a fost potrivită. Și-a cerut scuze. Mie, colegilor, clubului"
Maurizio Sarri, manager Chelsea

11.700.000 €este salariul anual al spaniolului Kepa Arrizabalaga la Chelsea

37 de meciuria apărat Kepa în acest sezon: a luat 35 de goluri (17 partide fără gol primit)

Vezi și: Chris Sutton și Ruud Gullit, nemiloși: "Kepa, afară! E o lipsă de respect dezgustătoare!"

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (13)
emilou
emilou  •  26 Februarie 2019, 16:48

Amenda?!?! Trebuia sa-i rezilieze contractul imediat dupa meci. Nu stiu ce mai cauta Sarri acolo. Dupa ce s-a intamplat, daca mai e acolo Kepa, Sarri nu mai poate avea nici o autoritate.

badeadorian
badeadorian  •  26 Februarie 2019, 14:38
Postat de bazinga pe 26 Februarie 2019, 13:03

A zis odata ""inteleptul"" ala antipatic ala de Banciu o chestie super adevarata....Niciun sportiv nu merita banii care se dau pe el!

Corect ... asta prin prisma muritorilor de rand ... dar raportand la ce incasari are un club din Anglia de ex. , un salariu in milioane de euro este normal . Unii se indigneaza ca un catel sau o pisica castiga zeci de mii de euro lunar din postarile pe instagram ... fara voia lor !!!

zagna
zagna  •  26 Februarie 2019, 14:19

Sarri, de aia nu a castigat echipa? Acesta este un semnal ca nu stapanesti vestiarul, nu ai plecat inca ?

Vezi toate comentariile (13)
Comentează