INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  CHELSEA - MAN. UNITED 1-2

Cupa le dă mari bătăi de cap fotbaliștilor » De la Petrolul la Manchester United, jucătorii se bucură pentru cele 3 puncte :D

Articol de GSP - Publicat joi, 31 octombrie 2019 09:34

Marcus Rashford (22 de ani, atacant) i-a adus aseară victoria lui Manchester United în optimile de finală ale Cupei Ligii Angliei, englezul reușind o „dublă” în meciul cu Chelsea (2-1). După partidă, fotbalistul a făcut o confuzie la interviuri.

În loc să menționeze faptul că „diavolii” s-au calificat în faza sferturilor, Rashford a declarat că este fericit pentru obținerea celor 3 puncte.

Cu siguranță că cele 3 puncte reprezintă modul perfect de a celebra o zi cum este cea de mâine (n.r. chiar astăzi Marcus împlinește 22 de ani)”, a afirmat Rashford.

Rezumat VIDEO » Chelsea - United 1-2

55 de goluria reușit Rashford pentru United, în 197 de meciuri oficiale

80.000.000 €este cota de piață a lui Marcus Rashford, potrivit Transfermarkt

NU E SINGURUL

Antonio Manolache (19 ani, fundaș central) a sărbătorit similar victoria Petrolului cu Sănătatea Cluj, scor 7-0, din optimile Cupei României.

Manolache a postat pe Instagram un story cu mesajul „+3”, făcând referire, în mod eronat, la obținerea celor 3 puncte. Ulterior, dându-și seama de gafa comisă, Manolache a șters postarea.

Cupa le dă mari bătăi de cap fotbaliștilor » De la Petrolul la Manchester United, jucătorii se bucură pentru cele 3 puncte :D

VEZI ȘI:

CUPA ROMÂNIEI, „optimi” // ȘAPTE GOLURI marcate în Sănătatea Cluj - Petrolul, Dinamo a defilat la Suceava! Programul complet + Echipele calificate în sferturi

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
urdea2021
urdea2021  •  31 Octombrie 2019, 11:35

al carui...Iar m-a emotionat dintele tau lipsa, la televizor esti scu adevarat sarmant. Salutare, agramat scandalagiu!

urdea2021
urdea2021  •  31 Octombrie 2019, 11:31

“Cu siguranta, cele trei puncte” in loc de “Cu siguranta ca cele trei puncte”. Bai prapaditilor, exista (sau pe intelesul vostru “egzista”) cenzura literara, n-ati auzit de ea, evident. Haha, tandemul ***, voi radeti de un fotbalist a carui nivel de inteligenta este cunoscut, dar voi chiar sunteti de rasul curcilor.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează