INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  INTERNAŢIONAL

Chelsea merge cu trenul la meciul cu Hull City!

Articol de - Publicat vineri, 08 ianuarie 2010 00:00

În premieră în istoria recentă, Chelsea va fi nevoită să ajungă cu trenul la meciul de mîine, de la 16:45, la Hull City! Carlo Ancelotti şi jucătorii săi au mari probleme din cauza condiţiilor atmosferice, antrenîndu-se cu dificultate în cantonamentul de la Cobham şi nu vor putea face deplasarea cu alt mijloc de transport, pentru că riscă să rămînă blocaţi pe drum.

 Jucătorii au făcut chiar haz de necaz ieri, bătîndu-se cu zăpadă pe terenurile de pregătire aproape impracticabile (foto: Joe Cole, chelseafc.com). "Nu am mai fost niciodată cu trenul la un meci de cînd sînt la Chelsea, va fi o premieră", a menţionat fundaşul brazilian Juliano Belletti, aflat sub contract cu formaţia din Londra de 3 ani.

O altă problemă o constituie desfăşurarea partidelor pe astfel de terenuri, cei de la Liverpool făcînd deja o cerere la Federaţia engleză să fie amînat meciul cu Tottenham, care era programat duminică, de la ora 20:00. "Din motive de sănătate şi siguranţă, e mai bine să procedăm aşa", a explicat managerul Rafa Benitez. În imaginea alăturată puteţi vedea cum arăta ieri cantonamentul lui Liverpool de la Melwood (sursa foto: twitter).

 

345 de km sînt între Londra şi Kingston upon Hull, oraşul unde joacă Hull City

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
 •  13 Ianuarie 2010, 21:11

baaaaaaaaaaaaa stirea asta ati mai puso intro zi nu stiu cand ....doamne fereste

 •  08 Ianuarie 2010, 20:00

la noi 345 de km e cam de la iasi la cluj si ii faci in 9 ore :))...cred ca ar muri daca ar merge in romania 9 ore :))

 •  08 Ianuarie 2010, 18:57

credeti ma fratilor... eu stau in leeds..... la 50 de km de hull....... astia nu au utilaje de curatat... is speriati de bombe... in romania la noi... an de an ninge la fell si nu e nici o prblema se curata....in 2-3 zile....aici ..scolile is inchise mallurile inchise... tot inchis.... si asta la doar -6 grade :))))))))

Vezi toate comentariile (4)
Comentează