INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BARCELONA

Ce nebunie ar fi! Furioasă pe Barcelona, Chelsea ar pregăti o ofensivă fără precedent: 5 fotbaliști de la Barcelona pe „Stamford Bridge”?!

Ansu Fati și Gavi ar fi doriți de Barcelona / Sursă foto: Guliver/Getty Images
Ansu Fati și Gavi ar fi doriți de Barcelona / Sursă foto: Guliver/Getty Images

Articol de GSP - Publicat marti, 26 iulie 2022 11:49 / Actualizat marti, 26 iulie 2022 12:58

Chelsea și-a anunțat candidatura la titlu în Premier League și are planuri mari: a pus ochii pe nu mai puțin de 5 fotbaliști de la Barcelona! Răniți în orgoliu fiindcă n-au reușit să obțină semnăturile lui Raphinha și Jules Kounde, londonezii și-ar fi stabilit unele ținte îndrăznețe: Ansu Fati, Gavi, Araujo, Depay și Frenkie de Jong.

Luni, Jules Kounde a refuzat-o pe Chelsea în detrimentul Barcelonei, catalanii convingându-l pe jucător să refuze oferta britanicilor, exact cum s-a întâmplat și în cazul lui Raphinha. În consecință, londonezii plănuiesc să se răzbune cu vârf și îndesat pe Barcelona. 

În primul rând, au decis să blocheze orice negociere cu formația blaugrana pentru transferurile lui Marcos Alonso și Cesar Azpilicueta, două ținte mai vechi de-ale lui Xavi.

Chelsea ar pregăti o ofensivă fără precedent: 5 fotbaliști de la Barcelona pe „Stamford Bridge”?!

Presa din Anglia lansează o variantă-șoc. Noul proprietar al lui Chelsea, Todd Boehly, ar intenționa să lanseze o superofensivă pentru cinci fotbaliști de la Barcelona.Sunday Expressspeculează că ar fi vorba despre Ansu Fati, Gavi, Ronald Araujo, Memphis Depay și Frenkie de Jong.

Dacă transferurile lui Ansu Fati, Gavi și Araujo par fanteziste, aceștia având în contracte clauze de reziliere de 1 miliard de euro, lucrurile stau altfel în cazul olandezilor Memphis Depay și Frenkie de Jong.

Depay, singura țintă realistă?!

Cei doi se află pe lista de transferuri a Barcelonei, iar catalanilor chiar le-ar surâde ideea ca Chelsea să ofere sume consistente pentru cei doi. Barcelona vrea să scape de Memphis Depay, unul dintre golgeterii echipei din sezonul trecut. 

Ce nebunie ar fi! Furioasă pe Barcelona, Chelsea ar pregăti o ofensivă fără precedent: 5 fotbaliști de la Barcelona pe „Stamford Bridge”?!
Memphis Depay, Foto: Imago Images

Depay, care a început sezonul trecut ca titular indiscutabil, a scăzut randamentul în partea a doua a stagiunii, din cauza unei accidentări. Acum, Barcelona a făcut 3 mutări de răsunet în mercato: i-a prelungit contractul lui Ousmane Dembele și l-a transferat pe Raphinha de la Leeds, ambii fiind jucători de extremă.

În plus, catalanii au anunțat oficial și transferul lui Lewandowski, astfel că locurile din atacul Barcelonei par să se fi epuizat. Antrenorul trupei „blaugrana” îi are la dispoziție și pe Ansu Fati și Aubameyang.

Frenkie de Jong e dorit și de Manchester United

În ceea ce-l privește pe Frenkie de Jong, acesta ar fi în tratative avansate cu Manchester United. Cele două cluburi au ajuns la un acord în privința unei sume de transfer de 65 de milioane de euro plus bonusuri, dar în calea transferului stau cele 20 de milioane de euro pe care clubul catalan trebuie să i le plătească lui Frenkie sub formă de salarii amânate, un truc financiar la care Barcelona a apelat pentru a supraviețui efectelor pandemiei.

Citește și alte știri din fotbalul internațional:

Frenkie de Jong, îndemnat să dea FC Barcelona în judecată: „Este imoral, încalcă legea!”

Cristiano Ronaldo s-a întors la Manchester după 3 săptămâni de absență » Ce urmează pentru starul portughez, aflat pe picior de plecare de la United

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (3)
lapusneanul
lapusneanul  •  26 Iulie 2022, 18:39
Postat de enigmaticul pe 26 Iulie 2022, 16:54

Mda.......Iar visați ”***”, sau poate doar ”Țuchel” visează!! Mai bine v-ați uita ce clauze au fotbaliștii pe care i-ați menționat că îi vrea Chelsea! Doar poate Depay și Frenkie, să ajungă la ei, deși, și pentru olandez este un semn de întrebare dacă dorește să plece de la Barca.

olandez? pai ambii sunt olandezi:))

enigmaticul
enigmaticul  •  26 Iulie 2022, 16:54

Mda.......Iar visați ”***”, sau poate doar ”Țuchel” visează!! Mai bine v-ați uita ce clauze au fotbaliștii pe care i-ați menționat că îi vrea Chelsea! Doar poate Depay și Frenkie, să ajungă la ei, deși, și pentru olandez este un semn de întrebare dacă dorește să plece de la Barca.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

digiserv.ro
digiserv.ro  •  26 Iulie 2022, 14:40

Aceasta este o stire *** din Sport sau din Mundo Deportivo, atat de ipocriti sunteti incat nu precizati sursa. O sa caut in care dintre cele doua a aparut stirea si o sa le dau linkul sa vada cum ziaricii de doi din Romania *** content din presa straina fara a dezvalui sursa stirii originale. Nici macar nu stiti sa prezentati cum trebuie stirea: Depay oricum este pe lista de transferuri oricarui club este dispus sa ofere 20 de milioane de euro si sa se inteleaga cu jucatorul, Frenkie de Jong la randul lui are doua variante: ori accepta reducerea cu 4 milioane de euro pe sezon reducerea salariului ori Barcelona vrea sa il vanda lui Chelsea sau lui United pe o suma de minim 75 de milioane de euro in mana plus clauze care sa duca pretul sau catre 90-100 de milioane de euro. Plus in cazul lui De Jong daca ramane trebuie sa accepte si o reprofilare din mijlocas central sau pivot defensiv in linia de mijloc catre postul de fundas central pe modul brevetat de catre Pep Guardiola in cazul Mascherano.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează