INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  PREMIER LEAGUE

Chelsea încearcă primul mare transfer din noua eră » Ofertă pentru un star de la Manchester City

Raheem Sterling/ foto: Imago Images
Raheem Sterling/ foto: Imago Images

Articol de GSP - Publicat luni, 20 iunie 2022 18:12 / Actualizat luni, 20 iunie 2022 18:50

Chelsea încearcă să facă primul mare transfer de la vânzarea clubului de către Roman Abramovich. Londonezii au făcut o ofertă pentru Raheem Sterling (27 de ani), de la Manchester City.

Conform lui Fabrizio Romano, jurnalist specializat în transferuri, „albaștrii” au oferit 25 de milioane de euro plus bonusuri în funcție de performanță, dar „cetățenii” au refuzat.

Chelsea nu vrea însă să renunțe și pregătește o nouă ofertă. Potrivit sursei menționate, campioana Angliei ar dori să încaseze 55 de milioane de euro în schimbul lui Sterling.

Ar fi șocul anului! Neymar ar vrea să se retragă din națională după CM 2022: „Mi-a mărturisit că-n curând va spune adio”
BRAZILIA
Ar fi șocul anului! Neymar ar vrea să se retragă din națională după CM 2022: „Mi-a mărturisit că-n curând va spune adio”

Chelsea, ofertă pentru Raheem Sterling

După transferurile lui Erling Haaland și Julian Alvarez, Manchester City vrea să scape de doi jucători ofensivi importanți din sezoanele trecute: Raheem Sterling și Gabriel Jesus.

Ambii ar putea rămâne însă în Premier League, fiind doriți de Chelsea, respectiv Arsenal. În schimbul celor doi, „cetățenii” ar dori să obțină aproximativ 110 milioane de euro.

După ce a început negocierile cu Inter pentru cedarea lui Lukaku sub formă de împrumut, Chelsea vrea un înlocuitor pe măsură pentru zona ofensivă. Dacă se vor înțelege cu Manchester City și îl vor transfera pe Sterling, Londonezii ar bifa primul transfer de răsunet după preluarea clubului de Todd Boehly, de la Roman Abramovich.

Internaționalul englez joacă la campioana din Premier League din 2015, când era cumpărat de la Liverpool în schimbul a 64 de milioane de euro. În acest sezon, Sterling a fost unul dintre cei mai importanți jucători ai echipei, cu 17 goluri și 9 assist-uri în 47 de meciuri, în toate competițiile.

Citește și alte știri din fotbalul internațional:

Noul jucător de la Real Madrid nici nu a vrut să audă de interesul Barcelonei: „Madrid sau nimic”

Zidane dezvăluie cine-l putea opri înainte să-l lovească pe Materazzi: „Ar fi fost un ceva imens să îl am lângă mine”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează