INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA

Chelsea pregătește o lovitură pe piața transferurilor: Gareth Bale este dorit pe ”Stamford Bridge” și ar putea fi inclus de Real într-o ofertă pentru Eden Hazard

Gareth Bale
(foto: Guliver/Getty Images)
Gareth Bale (foto: Guliver/Getty Images)

Articol de Alexandru PavelJURNALISPORT - Publicat duminica, 25 martie 2018 16:43

Gareth Bale este dorit cu insistență de granzii din Premier League, iar Chelsea speră să obțină cât mai rapid semnătura jucătorului intrat în dizgrația managerului lui Real Madrid, Zinedine Zidane.

Viitorul lui Bale pe ”Santiago Bernabeu” a devenit incert în acest sezon, după ce internaționalul galez a fost lăsat pe banca de rezerve în mai multe rânduri, lucru care i-a provocat frustrare fostului fotbalist de la Tottenham, dornic acum de a da curs unei oferte venite din Premier League.

Interesul lui Manchester United pentru extrema madrilenilor este unul vechi, iar acum Chelsea a intrat pe fir, ”albaștrii” urmărind cu atenție soarta galezului la deținătoarea Champions League.

70 de milioane de €este cota de piață a galezului, care mai are contract cu formația de pe ”Santiago Bernabeu” până în anul 2022

Formația pregătită de Antonio Conte ar putea profita de interesul Realului pentru Eden Hazard și Thibaut Courtois, încercând să includă într-o posibilă ofertă venită din Spania un schimb de jucători cu Gareth Bale.

Chelsea este în căutarea unei soluții viabile pentru faza ofensivă, după ce Alvaro Morata nu a reprezentat cea mai bună achiziție pentru londonezi, Willian nu este considerat a fi o soluție de top pentru formația de pe Stamford Bridge, iar Hazard este dorit cu insistență de cluburile de top din fotbalul european.

Gareth Bale, venit la Real Madrid în anul 2013 pentru suma de 101 milioane de euro, a evoluat doar în 29 de partide în acest sezon, reușind 12 goluri și șapte assisturi.

sursa: goal.com

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (5)
ill7ven
ill7ven  •  26 Martie 2018, 07:59
Postat de magic4ever pe 26 Martie 2018, 00:31

Bale este mai bun decat Hazard & Courtois la un loc...isi ia teapa Real daca face un asemenea schimb..Bale este unul dintre fotbalistii unici din lume alaturi de C.Ronaldo, Messi, Neymar...

Sa stea acolo atunci... sta bine :-)))

magic4ever
magic4ever  •  26 Martie 2018, 00:31
Postat de ill7ven pe 25 Martie 2018, 17:16

Ar fi o prostie sa ii cedeze pe Curtois sau Hazard pentru Bale. Ar fi o prostie sa ii cedeze pentru oricine sau orice.

Bale este mai bun decat Hazard & Courtois la un loc...isi ia teapa Real daca face un asemenea schimb..Bale este unul dintre fotbalistii unici din lume alaturi de C.Ronaldo, Messi, Neymar...

911722542203356
Tudor Serafimov  •  25 Martie 2018, 21:23

In sfarsit un articol in care se spune in titlu despre cine e vorba.... primul pe care am dat click in 2 luni de zile.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează