INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  MERCATO

Schimb de proporții între Chelsea și Juventus

Chelsea îl dă pe Romelu Lukaku plus 50 de milioane pentru Dusan Vlahovic. Foto: Imago Images
Chelsea îl dă pe Romelu Lukaku plus 50 de milioane pentru Dusan Vlahovic. Foto: Imago Images

Articol de - Publicat marti, 01 august 2023 17:00 / Actualizat marti, 01 august 2023 17:43

Romelu Lukaku (30 de ani) va ajunge foarte probabil la Juventus în această vară. Chelsea îl cedează pe belgian și plusează cu 50 de milioane de euro pentru a-l transfera pe sârbul Dusan Vlahovic (23).

Romelu Lukaku, atât de schimbător în această vară, ar putea ajunge în cele din urmă la Juventus. Chelsea a reluat negocierile cu bianconerii pentru atacantul în vârstă de 30 de ani.

FCSB - CFR se îndreaptă spre sold-out » Câte bilete au fost vândute în primele 7 ore
FCSB - CFR CLUJ
FCSB - CFR se îndreaptă spre sold-out » Câte bilete au fost vândute în primele 7 ore

Inter s-a retras din cursă. Nerazzurrii, enervați că Romelu Lukaku negocia simultan cu Juventus

Clubul londonez ar vrea să-l folosească pe internaționalul belgian ca monedă de schimb. Plănuiește să-l cedeze pe Lukaku la Juventus, să plătească și maximum 50 de milioane de euro pentru a-l lua pe sârbul Dusan Vlahovic, un vârf de viitor, 23 de ani, cumpărat de piemontezi cu 81,6 milioane în ianuarie 2022 de la Fiorentina.

Lukaku a părut inițial să continue cu Inter, unde jucase sub formă de împrumut în sezonul trecut (a evoluat pe „Meazza" și în perioada 2019-2021). Nerazzurrii s-au înfuriat când au aflat că Romelu tratează simultan și cu Juventus și s-au retras din cursă.

Lautaro Martinez: „Am fost dezamăgit de atitudinea lui Romelu Lukaku”

Lautaro Martinez, partenerul belgianului în atacul echipei lombarde, finalista ultimei ediții de Champions League, l-a criticat pe fostul coechipier. 

Adevărul este că am fost dezamăgit de atitudinea lui Romelu. Am încercat să-l sun, dar nu mi-a răspuns deloc, la fel a procedat și cu ceilalți colegi", a declarat argentinianul pentru Gazzetta dello Sport. „După atâția ani împreună, după atâtea momente trăite împreună, sunt dezamăgit. E alegerea lui, așa că îi urez tot ce e mai bun. Sincer, nu mă așteptam la o asemenea atitudine”.

Inter a renunțat la Romelu Lukaku și îl ia pe Gianluca Scamacca

Între timp, Inter și-a găsit încă un vârf. Îl ia pe Gianluca Scamacca, de la West Ham, cu 30 de milioane de euro. Italianul, 24 de ani, fusese achiziționat de West Ham în 2022, cu 36 de milioane. 

Vicecampionii Europei au mai luat un atacant de careu, pe francezul Marcus Thuram, venit gratis de la Borussia Monchengladbach. 

Citește și:

Ultrașii CSA Steaua, comunicat incendiar după ce FCSB a primit acceptul în Ghencea

Budescu, OUT de la Petrolul: contractul va fi reziliat azi

A luat parte la un moment istoric în fotbalul românesc, acum lucrează pe TIR în Germania: „Patronii sunt foarte faini! Mai stau un an și mă întorc acasă”

„Traduceri avem?” » Cum se comportă „Hagi” Luțu la cursurile de director sportiv: „E disperat!”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează