INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  PREMIER LEAGUE

I-a răspuns în direct soției lui Thiago Silva, după ce aceasta a cerut „capul” lui Pochettino: „Pare să fi găsit soluția”

Thiago și Belle Silva +15   FOTO
Thiago și Belle Silva

Articol de - Publicat joi, 08 februarie 2024 13:16 / Actualizat joi, 08 februarie 2024 13:27

Soția lui Thiago Silva (39 de ani), Isabelle, a sugerat că Chelsea ar trebui să-l dea afară pe antrenorul Mauricio Pochettino: „E momentul pentru schimbare”. Jon Champion, comentator la televiziunea britanică ITV, a avut o replică dură pentru soții Silva.

Pe 4 februarie, Chelsea a fost învinsă pe teren propriu de Wolves, 2-4, al doilea meci consecutiv cu 4 goluri primite după 1-4 cu Liverpool.

În timpul partidei, „Belle”, soția lui Thiago Silva, integralist și marcator în acel meci, a scris că „e momentul pentru schimbare. Dacă mai așteptați va fi vrea târziu”, o aparentă sugestie că antrenorul Mauricio Pochettino ar trebui înlocuit.

Adrian Mititelu dă lovitura! Negocieri pe bani mulți pentru „perla” lui FCU Craiova
FCU CRAIOVA
Adrian Mititelu dă lovitura! Negocieri pe bani mulți pentru „perla” lui FCU Craiova

Miercuri seara, Chelsea a simțit din nou gustul victoriei, evoluție încurajatoare și 3-1 cu Aston Villa în „16-imile” Cupei Angliei. Thiago Silva a fost rezervă, introdus în ultimele 10 minute de joc.

I-a răspuns soției lui Thiago Silva, după ce aceasta a cerut „capul” lui Mauricio Pochettino

În timpul meciului, Jon Champion, comentator la televiziunea britanică ITV, le-a răspuns dur soților Silva.

Ceva trebuie să se schimbe. Ei bine, pare că au descoperit ce anume. Să-i lase soțul pe bancă”, a spus acesta pe comentariu, conform Daily Mail.

Miercuri, în ziua meciului, Belle Silva a nuanțat observația despre Mauricio Pochettino: „Îmi pare rău că izbucnirea mea personală ca fan pasionat al lui Chelsea a avut un asemenea impact. Sunt pasionată de această echipă, victoriile mă bucură, înfrângerile mă întristează. Cu toții ne dorim același lucru, o echipă câștigătoare. Haide, Chelsea”.

Din 2020 la Chelsea, Thiago Silva rămâne om important în echipa londonezilor. În acest sezon, stoperul brazilian a jucat 28 de meciuri în campionat, Cupa Angliei și Cupa Ligii Angliei. El a cucerit 3 trofee alături de Chelsea, Champions League, Campionatul Mondial al Cluburilor și Supercupa Europei.

  • Întoarcem campionatul Angliei pe toate fețele la Premier GSP, un show nou marca GSP.ro. În fiecare duminică, ora 13:00.

Tot din Premier League: 

Rivalul lui Drăgușin în apărarea lui Tottenham, cel mai rapid jucător din Premier » S-ar putea întrece cu Bolt! + O poveste cu clipe de cumpănă: „La 18 ani am vrut să spun stop
ANGLIA
Rivalul lui Drăgușin în apărarea lui Tottenham, cel mai rapid jucător din Premier » S-ar putea întrece cu Bolt! + O poveste cu clipe de cumpănă: „La 18 ani am vrut să spun stop"
Fostul adversar al FCSB-ului merge în Premier League pentru 20 de milioane de euro!
MERCATO
Fostul adversar al FCSB-ului merge în Premier League pentru 20 de milioane de euro!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close