INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  CHELSEA

Noi detalii despre vânzarea lui Chelsea » Decizia surprinzătoare luată de banca care se ocupă de afacere

Articol de GSP - Publicat duminica, 27 martie 2022 23:01 / Actualizat duminica, 27 martie 2022 23:21

Chelsea va schimba oficial proprietarul în curând, tranzacția fiind în linie dreaptă.

Cumpărătorii interesați de Chelsea au primit duminică seară o nouă veste din partea celor de la Raine Group, banca americană care are ca misiune vânzarea clubului.

Potrivit Daily Mail, companiile aflate în cursa pentru cumpărarea clubului Chelsea au primit confirmarea că își pot mări ofertele deja făcute. 

Această decizie a produl confuzie în rândul cumpărătorilor, care credeau că ofertele pe care le-au făcut inițial sunt finale.

Totuși, doi posibili cumpărători sunt deja pregătiți să mărească suma de bani pentru a pune mâna pe club, astfel că procesul s-ar putea transforma într-o licitație. În acest context, sunt șanse mari ca Chelsea să se vândă pe suma de 3 miliarde de euro, așa cum Roman Abramovich dorea de la început.

Cei de la Raine au stabilit data de 11 aprilie ca termen limită pentru a depune o a doua ofertă.

Chelsea se va vinde în aprilie

De asemenea, banca din New York care intermediază afacerea i-a informat pe cumpărători că se pot întâlni cu oamenii cheie din cadrul clubului, antrenorul Thomas Tuchel și directorul sportiv Marina Granovskaia, dar și să viziteze facilitățile din cadrul bazei londonezilor.

Chelsea respiră momentan

Chelsea a primit un colac de salvare grație noilor decizii luate de guvernul britanic, care a revizuit licența de funcționare a clubului în contextul sancționării lui Roman Abramovich, apropiat de Vladimir Putin și regimul de la Moscova.

Companiei Fordstam, deținută de oligarhul rus, i-a fost permis să facă o injecție financiară în club, de 36 de milioane de euro, bani care să asigure supraviețuirea imediată a lui Chelsea.

Potrivit Diario AS, infuzia de capital reprezenta o necesitate sufocantă, întrucât clubul are cheltuieli lunare de aproximativ 33 de milioane de euro, iar în „vistierie” mai erau doar 20.

Citește și:

Robert Lewandowski, tot mai aproape de Barcelona » Polonezul a ajuns la un acord de principiu cu catalanii
SPANIA
Robert Lewandowski, tot mai aproape de Barcelona » Polonezul a ajuns la un acord de principiu cu catalanii
Leo Messi, surprins la teatru » Reacția superbă a spectatorilor când argentinianul a urcat pe scenă
ARGENTINA
Leo Messi, surprins la teatru » Reacția superbă a spectatorilor când argentinianul a urcat pe scenă

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează