INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  CHELSEA - WEST HAM 2-0

CHELSEA - WEST HAM 2-0 // Eden Hazard, gol de generic marcat pentru Chelsea! E tot mai aproape de Real Madrid: „Nu-l putem opri” » Cifrele transferului

Eden Hazard // Foto: Reuters
Eden Hazard // Foto: Reuters

Articol de - Publicat marti, 09 aprilie 2019 09:22

Chelsea s-a impus pe teren propriu, 2-0 cu West Ham.  Belgianul Eden Hazard a marcat un gol spectaculos după ce a depășit cinci jucători într-o cursă fantastică. Real Madrid e gata să dea 120 milioane pentru transfer și să-i plătească 16 milioane salariu anual.

Acestea sunt ultimele meciuri jucate de Eden Hazard în albastru. Și se desparte de fanii lui Chelsea în stil mare. Luni seară, belgianul a fost genial. O cursă verticală în care a fentat cinci adversari, șutând decisiv la colțul lung. Primul din cele două goluri marcate împotriva lui West Ham.

La Madrid, Zinedine Zidane de-abia îl așteaptă la vară. Pentru el, Real va plăti 120 milioane de euro sumă de transfer și 16 milioane salariu anual.
Managerul lui Chelsea știe că îl va pierde pe Eden. „Nici eu, nici clubul nu-l putem opri. Trebuie să-i respectăm decizia”, a declarat Maurizio Sarri la Sky Sports.

16goluri și 12 assisturi are Hazard la Chelsea; jucătorul cu cele mai multe reușite influențate decisiv în Premier

150.000.000 €este cota lui Eden Hazard, potrivit transfermarkt

Citește și:

Real Madrid, aproape de o „repatriere” spectaculoasă » Un fost jucător a obținut cetățenia spaniolă!

 AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
cpt.ahab
cpt.ahab  •  09 Aprilie 2019, 16:52

Va fi un Coutinho al Realului. Nu mi se pare a fi peste Isco.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează