INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  REAL MADRID

Real Madrid, aproape de o „repatriere” spectaculoasă » Un fost jucător a obținut cetățenia spaniolă!

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat luni, 08 aprilie 2019 20:56

Columbianul James Rodriguez (27 de ani) a obținut astăzi cetățenia spaniolă. Presa iberică speculează că e semnul unei reveniri la Real Madrid.

James Rodriguez este împrumutat de Real Madrid la Bayern Munchen până la finalul sezonului. Revoluția anunțată de Zinedine Zidane în vară ar putea cuprinde și readucerea columbianului. Calea i-a fost eliberată de obținerea cetățeniei spaniole.

James se poate prevala în acest moment de regulamentul care interzice înregistrarea a mai mult de trei fotbaliști din afara spațiului Uniunii Europene.

Cei trei extracomunitari pe care Real Madrid se va baza sezonul următor sunt Vinicius Junior (18 ani), Rodrygo Goes (18 ani) și  Eder Militao (21 de ani).

James Rodriguez nu a reușit să se impună ca titular la Bayern, iar o plecare este iminentă. Mijlocașul a evoluat doar 231 de minute în toate competițiile pentru bavarezi.

65.000.000 €este cota lui James Rodriguez conform transfermarkt.de

Vezi și: 

5 povești de marcă din cariera legendarului Roberto Baggio, dezvăluite în studioul GSP Live: de la conflictele cu Lippi și Sacchi, până la un caz incredibil de șantaj: „Altfel nu juca la Mondial”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
10152929230479615
Alexandru Popa  •  08 Aprilie 2019, 23:26

Refaceți calculele... James are 285 de minute doar în ultimele 6 meciuri jucate pentru Bayern... Dacă le socotiți pe toate va cruciați, nu alta...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează