INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BAYERN - MÖNCHENGLADBACH 0-3

Chemați-l înapoi pe Heynckes! Bayern Munchen, înfrângere NĂUCITOARE acasă cu Borussia Mönchengladbach

Articol de GSP - Publicat sambata, 06 octombrie 2018 21:59

Bayern Munchen a fost învinsă pe teren propriu de Borussia Mönchengladbach, scor 0-3, iar bavarezii sunt pe locul 5 în Bundesliga, la 4 puncte de Borussia Dortmund.

Primele două goluri au venit în prima repriză, în minutele 10 și 16, marcate de Alassane Plea, respectiv Lars Stindl, fapt ce a provocat intervenția lui Uli Hoeneß și Karl-Heinz Rummenigge, care au coborât la vestiare în pauza meciului. Dar nu a ajutat cu nimic, iar tabela a fost închisă în minutul 88, de Patrick Herrmann.

Degringolada lui Bayern Munchen sub bagheta antrenorului Niko Kovac continuă, bavarezii fiind la al patrulea meci consecutiv fără victorie, al treilea în Bundesliga. De altfel, campioana Germaniei a reușit doar două goluri în patru meciuri în care a încasat 7!

"Am evoluat bine primele 10 minute, dar apoi am pierdut mingea și am primit 3 goluri din 3 șuturi pe poartă", a explicat Kovac la finalul meciului.

Clasament Bundesliga (sursa: flashscore.ro)

clasament

„Lampard” Popescu, primul plecat de la FCSB? » Până să vină oferta lui Becali, a bătut deja palma cu alt club din Superligă: „Suntem încântați, e un campion”

L-a disperat pe Hagi: „Ne despărțim, nu se mai poate! La câți bani îi dăm, trebuia să fie star”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează