INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  GERMANIA

FOTO Nebunie totală în Bundesliga » O nouă revenire colosală penru Borussia Dortmund: oaspeții conduceau cu 2-1 în minutul 80, dar finalul a fost ULUITOR

FOTO: Reuters +4   FOTO
FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat sambata, 06 octombrie 2018 22:24

Ascensiunea Borussiei Dortmund din acest sezon nu e un accident. Revitalizați după venirea pe bancă a lui Lucien Favre, galben-negrii au ajuns pe primul loc, iar azi au izbutit o nouă revenire fabuloasă, 4-3 cu Augsburg, după ce etapa trecută se impuneau cu 4-2 după ce au fost conduși cu 2-0 de Leverkusen. 

Borussia a fost condusă de două ori, cu 0-1 și 1-2, dar a revenit de fiecare dată și s-a impus într-un final de meci interzis cardiacilor.

O primă repriză modestă, animată doar de golul reușit de Finnabogason în minutul 22, a fost salvată de roller-coaster-ul din repriza secundă.

Borussia a egalat în minutul 62, prin Paco Alcacer, dar Augsbug a preluat din nou conducerea în minutul 71, grație golului lui Max.

Ultimele 10 minute au fost colosale și au adus 4 goluri. Paco a înscris din nou în minutul 80, iar 4 minute mai târziu Borussia a trecut în avantaj după reușita lui Gotze.

Până să desfacă șampania după o nouă revenire magistrală, Borussia s-a văzut egalată, Gregoritsch punctând în minutul 87.

Nu s-a terminat însă 3-3 pentru că același Paco Alcacer, aflat într-o zi imperială, a dat lovitura în al 6-lea minut al prelungirilor. Victorie de senzație pentru Borussia și delir în tribunele neîncăpătoare ale Westfalenstadion.

Borussia va rămâne lider după această etapă. Echipa lui Lucien Favre e pe primul loc, cu 17 puncte, cu 3 mai multe decât Werder Bremen și Hertha Berlin.

Bayern e pe 4 , cu 13 puncte, campioana en-titre fiind învinsă pe teren propriu de Borussia Monchengladbach, 0-3. 

Vezi și: Chemați-l înapoi pe Heynckes! Bayern Munchen, înfrângere NĂUCITOARE acasă cu Borussia Mönchengladbach

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
cneius
cneius  •  06 Octombrie 2018, 19:02

"final de meci interzis cardiacilor..."? Asta-i o poanta nu ?

Vezi toate comentariile (1)
Comentează