INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BUNDESLIGA

Motivul incredibil pentru care un jucător al lui Bayern Munchen a ratat prezența la echipa națională

Eric Maxim Choupo-Moting și jucătorii lui Bayern Munchen FOTO Imago
Eric Maxim Choupo-Moting și jucătorii lui Bayern Munchen FOTO Imago

Articol de - Publicat marti, 23 martie 2021 10:21 / Actualizat marti, 23 martie 2021 10:52

Eric Maxim Choupo-Moting (32 de ani) va rata meciurile internaționale cu Insulele Capului Verde și Rwanda pentru că Federația de Fotbal din Camerun a greșit mail-ul când i-a trimis convocarea.

Atacantul lui Bayern Munchen este unul dintre cei mai titrați jucători din echipa națională a Camerunului, dar nu va face parte din lotul lui Toni Conceicao, fostul antrenor al lui CFR Cluj, în ultimele meciuri din preliminariile Cupei Africii pe Națiuni.

Choupo-Moting nu a primit convocarea de la naționala Camerunului

Conform Bild, Bayern Munchen nu a primit convocarea pentru Eric Choupo-Moting pentru că Federația de Fotbal din Camerun a trimis convocarea pe propriul mail. Camerun și-a asigurat calificarea la turneul final pe care îl va găzdui la începutul anului 2022.

53 de selecțiia strâns Eric Choupo-Moting pentru naționala Camerunului, pentru care a marcat 13 goluri

Choupo-Moting a ajuns la Bayern Munchen de la Paris Saint-Germain după finala Ligii Campionilor din sezonul trecut. Atacantul a evoluat în 24 de partide în tricoul bavarezilor și a înscris 5 goluri pentru trupa lui Hans Flick.

3,5 milioane de €este cota de piață a lui Eric Choupo-Moting, conform Transfermarkt

VIDEO. Primele goluri înscrise de Choupo-Moting în tricoul lui Bayern Munchen

Citește și alte știri din fotbalul internațional:

Surpriză! Cine este cel mai valoros fotbalist din lume » Erling Haaland este pe 2, iar Kylian Mbappe nu a prins podiumul

Neymar a luat decizia! Unde va ajunge la vară

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează