INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  TRANSFER

Christian Eriksen pleacă de la Tottenham » Acord iminent cu Inter

Articol de - Publicat sambata, 04 ianuarie 2020 10:42

Christian Eriksen (27 de ani, mijlocaș ofensiv), fotbalistul lui Tottenham, e aproape de mutarea la Internazionale Milano, liderul Seriei A. Mutarea s-ar putea efectua pentru 24 de milioane de euro.

Antonio Conte vrea să întărească mijlocul lui Inter şi are două ţinte în ianuarie. În paralel cu discuţiile pentru transferul lui Arturo Vidal de la Barcelona, liderul Seriei A intensifică presiunea asupra lui Christian Eriksen.

Cotidianul Ekstra Bladet scrie despre un acord iminent cu Tottenham, căruia i s-a oferit o sumă între 20 şi 24 de milioane de euro în schimbul mijlocaşului danez de 27 de ani, intrat deja în ultimele şase luni de contract.  

10 milioane salariu, contract pe 4 ani

The Spurs doreau să-l păstreze, însă Eriksen a refuzat oferta de 9 milioane de euro net anual pe cinci sezoane şi este atras de salariul de 10 milioane propus de nerazzurri.

„Simt că a venit momentul să încerc ceva nou în carieră", avertiza Christian în vară. Chiar managerul Mourinho a admis varianta despărţirii în acest mercato de un jucător pe care la finalul sezonului l-ar pierde gratis. În cursă mai sunt Juventus, Real, Atletico şi PSG. Parizienii i-ar garanta danezului 12 milioane anual până în 2025, numai că o mutare în Ligue 1 nu-l atrage.

69 de golurişi 89 de assisturi a dat Eriksen la Tottenham în 300 de jocuri. A reuşit în patru sezoane la rând cel puţin 10 pase decisive în Premier, în total are 66

vezi și:

Rivaldinho despre Ianis Hagi în presa braziliană: „Nu am mai văzut unul ca el”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
cneius
cneius  •  04 Ianuarie 2020, 16:02

"liderul Seriei A intensifică presiunea asupra lui Christian" :)))))

Vezi toate comentariile (1)
Comentează