INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ITALIA

Christian Eriksen face marele anunț » Când va reveni pe teren

Christian Eriksen, Inter // foto: inter.it +21   FOTO
Christian Eriksen, Inter // foto: inter.it

Articol de GSP - Publicat sambata, 07 august 2021 08:56 / Actualizat sambata, 07 august 2021 09:07

Christian Eriksen (29 de ani), fotbalistul lui Inter, a dezvăluit când ar putea reveni pe teren după ce a suferit un stop cardiac în iunie, în timpul meciului Danemarca - Finlanda 0-1 de la Campionatul European,

Christian Eriksen nu se va retrage, așa cum s-a vehiculat că s-ar putea întâmpla. Mijlocașul danez își plănuiește atent revenirea pe teren după sperietura de acum aproape două luni, de la Euro.

Christian Eriksen își anunță revenirea pe teren: „În 4-5 luni voi începe să joc”

După ce i-a vizitat pe colegii săi de la Inter la centrul sportiv Appiano Gentile, Christian Eriksen a discutat cu jurnaliștii italieni

Mă simt bine. În patru sau cinci luni voi începe să joc din nou”, a declarat mijlocașul în vârstă de 29 de ani. 

Internaționalul danez s-a prăbușit pe teren la Euro, suferind un stop cardiac în timpul meciului cu Finlanda (0-1, 12 iunie), dar s-a trezit după ce a fost resuscitat. Internat în spital, a fost operat și i s-a implantat un stimulator cardiac.

Mărturisire tulburătoare a lui Braithwaite: „Am crezut că Eriksen murise”

De curând, Martin Braithwaite a retrăit momentul prăbușirii lui Christian Eriksen la Euro.

După 50 de zile de la acel moment, Martin Braithwaite (Barcelona) și-a amintit acele clipe de coșmar. El a fost printre primii care au ajuns lângă el, când Eriksen își pierduse cunoștința. „A fost una dintre situațiile cele mai rele trăite de mine. L-am privit și am crezut că murise. Văzând un om mort, nu ai îndoieli. Înțelegi imediat. Asta am văzut”, a declarat atacantul danez pentru Marca.

Braithwaite a mărturisit că „de atunci, am început să mă rog frecvent. Am crezut că întoarcerea cu fața spre Dumnezeu este singurul lucru pe care îl pot face. Până la urmă, Eriksen este în viață”.

Eriksen evoluează pentru Inter din ianuarie 2020, când italienii l-au cumpărat de la Tottenham. La Inter, are 60 de meciuri, 8 goluri și 3 pase decisive.

Mai multe știri din fotbalul internațional:

Leo Messi s-ar fi înțeles cu noul club! Semnează pe 2 ani și va avea un salariu de 28,8 milioane de euro

Nu le vine să creadă că rămân fără Messi! Jucătorii de la Barcelona au mers la reședința argentinianului: „Erai un copil când ai venit, acum ești cel mai mare din lume”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează